Επίθεση στην Kendall Jenner για τα πληθωρικά της οπίσθια: «Είναι ψεύτικα»

Επίθεση στην Kendall Jenner για τα πληθωρικά της οπίσθια: «Είναι ψεύτικα»

Δεν ήταν λίγοι από τους followers της που της έγραψαν ότι παρουσιάζει μια ψεύτικη εικόνα ενώ άλλοι τη ρωτούσαν πότε έκανε επέμβαση 0 Δείτε την επίμαχη φωτογραφία

Επίθεση στην Kendall Jenner για τα πληθωρικά της οπίσθια: «Είναι ψεύτικα»
Στα χνάρια της μεγαλύτερης αδερφής της, της Kim Kardashian, βαδίζει και η Kendall Jenner... Μπορεί να κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν της είναι αρκετό αφού και εκείνη αρέσκεται να τραβά αποκαλυπτικές φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στα social media προκαλώντας παραλήρημα. Η χθεσινή της φωτογραφία όμως φαίνεται πως δεν είχε την απήχηση που περίμενε μιας και δεν ήταν λίγοι από τους followers της που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για photoshop. 

Η 21χρονη που φορά ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό ποζάρει χωρίς να δείχνει το πρόσωπό της και ενώ είναι γυρισμένη πλάτη. Κάνοντας μάλιστα ζουμ στα πληθωρικά της οπίσθια η Kendall κατάφερε να προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν ότι παρουσιάζει μια ψεύτικη εικόνα ενώ άλλοι τη ρωτούσαν πότε έκανε επέμβαση. 

Η επίμαχη φωτογραφία 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης