Φθινόπωρο: Καιρός για ανανέωση και... ίσιο μαλλί

Φθινόπωρο: Καιρός για ανανέωση και... ίσιο μαλλί

Η καλύτερη ισιώτικη θεραπεία αυτή τη στιγμή είναι η Brazilian Hair Keratin system

Φθινόπωρο: Καιρός για ανανέωση και... ίσιο μαλλί
Το καλοκαίρι είναι μία δύσκολη περίοδος για τα μαλλιά μας και γι' αυτό κάθε φθινόπωρο σπεύδουμε για θεραπείες και ανανέωση. Τι καλύτερο λοιπόν, από μία ισιωτική θεραπεία που θα αφήσει τα μαλλιά σας μεταξένια και υγιή, χαρίζοντας σας ένα νέο λουκ; 

Η καλύτερη ισιώτικη θεραπεία αυτή τη στιγμή είναι η Brazilian Hair Keratin system.

Διαρκεί από 3 έως και 4 μήνες χαρίζοντας σας μαλλιά εντελώς ίσια και μεταξένια.

Οπως μας ενημερώνουν οι «γκουρού» της ισιωτικής, Ιωάννης και Νικόλας από τα «Angelopoulos Hair Company» το «μαγικό» πραγματικά προϊόν Brazilian keratin hair treatment έρχεται απευθείας από την Αμερική. Στα κομμωτήριά τους σε όλη την Αθήνα, θα βρείτε αυτή την επαναστατική διαδικασία που ισιώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά, προσθέτοντας κερατίνη στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα – φριζαρισμένα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και γεμάτα υγεία. 
Κλείσιμο

Αυτό το καινοτόμο σύστημα λειαίνει και επανορθώνει τα μαλλιά.  Ένα νανο-μόριο είναι το 0.000000001 του μεγέθους ενός συνηθισμένου μορίου, το οποίο του επιτρέπει να εισχωρεί στα μαλλιά του πελάτη και να τα γεμίζει με κερατίνη (η ουσία που κάνει τα μαλλιά δυνατά, λαμπερά και απαλά). Μόλις τα μαλλιά καλυφθούν με ένα στρώμα μορίων nanokeratin, μία ουσία που εξατμίζεται μέσω μίας πρόσθετης διαδικασίας. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας παρατηρείται μια αντίδραση που λέγεται πολυμερισμός, που κάνει τα μαλλιά ανθεκτικά και ελαστικά. Ως αποτέλεσμα της λείανσης και της επικάλυψης των μαλλιών με keratin, αυτά γίνονται όμορφα, μεταξένια, απαλά, υγιή, δυνατά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

Πώς δουλεύει το Nanokeratin System Hair Therapy;

Το Nanokeratin System είναι μία καινοτόμα εξέλιξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί νανο-μόρια κερατίνης, των οποίων τα σωματίδια είναι τόσο μικρά που εκατομμύρια από αυτά μπορούν να χωρέσουν στο κεφάλι μίας πινέζας! Μικροσκοπικά ίχνη ατμού με εκπληκτικές ικανότητες διείσδυσης εισχωρούν στην τρίχα και επανορθώνουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με σωματίδια νανο-μορίων κερατίνης. Στο επόμενο στάδιο, αυτά τα νανο-μόρια κλειδώνουν βαθιά μέσα στην τρίχα και δημιουργούν μόνιμη, μη-διαλυτή κερατίνη, όπως ακριβώς η φυσική κερατίνη! Το αποτέλεσμα είναι όμορφα, μεταξένια, απαλά μαλλιά με μία έντονη λάμψη. 

Οι συνηθισμένες μαλακτικές κρέμες και οι θεραπείες μαλλιών συχνά περιέχουν μόρια πρωτεΐνης, αλλά αυτά είναι πολύ μεγάλα για να εισχωρήσουν στην τρίχα. Και φυσικά, κάθε φόρα που λούζεστε, ξεβγάζονται μαζί με το σαμπουάν. Το Nanokeratin System χρησιμοποιεί την ίδια πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά σας, την κερατίνη, αλλά στο πιο μικρό μέγεθος που υπάρχει, οπότε κλειδώνεται βαθιά μέσα στην τρίχα, με αποτέλεσμα να επανορθώνει και να θρέφει τα μαλλιά άμεσα. Το Nanokeratin System πολύ απλά είναι η πιο εξελιγμένη τεχνολογία - η πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική μέθοδος στον κόσμο για να επανορθώσετε, να αναζωογονήσετε και να φροντίσετε τα μαλλιά σας. Όλοι οι τύποι μαλλιών μπορούν να ωφεληθούν από αυτή την καινοτόμα τεχνολογία, αλλά τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θεαματικά σε περιπτώσεις πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Σε ποιον απευθύνεται το Nanokeratin System Hair Therapy;


Η μέθοδος λείανσης μαλλιών Nanokeratin System Hair Therapy είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Το πλεονέκτημα του Nanokeratin System Hair Therapy δεν είναι μόνο ότι λειαίνει τα μαλλιά, αλλά καθώς τα μικροσκοπικά μόρια του Nanokeratin System Hair Therapy εισχωρήσουν στην τρίχα, επανορθώνουν τα μαλλιά και τα κάνουν πιο υγιή.

Τα προτερήματα του Nanokeratin System Hair Therapy:

Το σύστημα λείανσης και επανόρθωσης μαλλιών Nanokeratin System είναι μία μέθοδος που εφαρμόζεται γρήγορα και έχει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Η Nanokeratin είναι το αποτέλεσμα μίας καινοτόμου και εξελιγμένης τεχνολογίας που δημιουργεί νανο-μόρια της ουσίας κερατίνης.

Χάρη σε αυτή τη νέα μέθοδο, η διαδικασία επανόρθωσης και λείανσης μαλλιών με το Nanokeratin System Hair Therapy είναι γρήγορη και έχει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

Το σύστημα λείανσης και επανόρθωσης μαλλιών Nanokeratin System Hair Therapy είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το Nanokeratin System Hair Therapy όχι μόνο δε βλάπτει τα μαλλιά αλλά τα επανορθώνει και τα κάνει πιο υγιή.

Πληροφορίες: «Angelopoulos Hair Company»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης