Izabel Goulart: Κυκλοφορεί με μπικίνι και προκαλεί ντελίριο

Izabel Goulart: Κυκλοφορεί με μπικίνι και προκαλεί ντελίριο

Η καλλονή από τη Βραζιλία με τα ατελείωτα πόδια, τους κοιλιακούς φέτες και τους σφιχτούς γλουτούς τρελαίνει το Instagram

Izabel Goulart: Κυκλοφορεί με μπικίνι και προκαλεί ντελίριο
Το μπικίνι είναι το αγαπημένο της... ρούχο! Η καλλονή από τη Βραζιλία Izabel Goulart τρελαίνει το Instagram με τις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει. Ο Izabel ακόμα και όταν κάνει ένα ευχάριστο διάλειμμα στην παραλία δίνει την αίσθηση ότι ποζάρει για κάποια φωτογράφιση.

Με ατελείωτα πόδια και κοιλιακούς φέτες, η άξια διάδοχος της Gisele εθεάθη στο μπαλκόνι του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη και ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη. 

Η καλλονή από τη Βραζιλία έχει περάσει από την ομάδα των σέξι «αγγέλων» της Victoria’s Secret και έχει δουλέψει και για τον ιταλικό οίκο μόδας Armani. Η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι εθισμένη στη γυμναστική, στη γκιόγκα και στο πιλάτες ενώ ασχολείται και με τις πολεμικές τέχνες.
Κλείσιμο

«Δεν υπάρχει μέρα που να μην κάνω γυμναστική. Φροντίζω να γυμνάζω όλα τα μέρη του σώματός μου κυρίως τους κοιλιακούς, τους γλουτούς και τα χέρια μου. Είναι σημαντικό για μένα να νιώθω πως το κορμί είναι γυμνασμένο και σφιχτό. Πέρα από τη δουλειά μου που το απαιτεί το κάνω και για μένα», είπε στο περιοδικό Instyle.

Η Izabel Goulart έχει γεννηθεί τον Οκτώβριο του 1984 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και θεωρείται από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου.

Από πολύ νωρίς κατάλαβε ότι η καριέρα της είναι το μόντελινγκ κι έτσι μόλις στα 14 ξεκίνησε να φωτογραφίζεται όταν την ανακάλυψε ένας κομμωτής και τη συνέστησε σε ένα γνωστό πρακτορείο μοντέλων. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης