Στην 'Υδρα ο Michael Kors και το διάσημο «αγγελάκι» Lily Aldridge

Στην 'Υδρα ο Michael Kors και το διάσημο «αγγελάκι» Lily Aldridge

Μαζί τους και η αδελφή του μοντέλου της Victoria's Secret Ruby Aldridge και η διεθνούς φήμης στυλίστρια και φωτογράφος Margaret Zhang - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram 

Στην 'Υδρα ο Michael Kors και το διάσημο «αγγελάκι» Lily Aldridge
Ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού, η Ύδρα, έγινε τόπος συνάντησης αυτό το Σαββατοκύριακο για τον παγκοσμίου φήμης βραβευμένο σχεδιαστή μόδας,  Michael Kors, το διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret  Lily Aldridge, η αδελφή της επίσης μοντέλο  Ruby Aldridge και την στυλίστρια, φωτογράφο και συγγραφέα από την Αυστραλία  Margaret Zhang.

Τα γραφικά και ατμοσφαιρικά σοκάκια του ελληνικού νησιού, τα πολυώροφα αρχοντικά, τα πέτρινα και καλλιτεχνικά κτήρια της Ύδρας επιλέχθηκαν από τους κορυφαίους της βιομηχανίας της μόδας για να προωθήσουν και να φωτογραφήσουν νέα τους δουλειά, γεγονός που γνωστοποίησαν στα social media. 

Οι φωτογραφίες που ανήρτησαν και οι τέσσερις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram απεικονίζουν ειδυλλιακά τοπία από τη γραφική «κοσμοπολίτισσα» Ύδρα, στιγμές ανέμελες με φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά του Αργοσαρωνικού και «μεθυστικά» ηλιοβασιλέματα που απέσπασαν χιλιάδες likes από τους χρήστες της πλατφόρμας. Μάλιστα η Ruby Aldridge, ανήρτησε και φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φοράει ένα καπέλο με καρδιές, πάνω στο οποίο αναγράφεται η λέξη «Ελλάδα», θέλοντας να εκφράσει το μέγεθος του εντυπωσιασμού της από τη χώρα μας. 

Κλείσιμο
Με αφορμή την επίσκεψή τους στην Ελλάδα και οι τέσσερις βρήκαν την ευκαιρία να αποδράσουν και στο Κρανίδι στην Αργολίδα, απ' όπου επίσης ανέβασαν φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης