Η Βρετανία ψηφίζει το πιο πληθωρικό μπούστο

Η Βρετανία ψηφίζει το πιο πληθωρικό μπούστο

Τι λέει η περσινή νικήτρια της Curvy Kate -«Η εταιρεία είναι ανοιχτή και σε κοπέλες που δεν έχουν εμπειρία. Αν φοράτε σουτιέν ελάτε», λέει η υπεύθυνη μάρκετινγκ

Η Βρετανία ψηφίζει το πιο πληθωρικό μπούστο
Οι γυναίκες στη Βρετανία έχουν κάθε λόγο να να είναι υπερήφανες για το πλούσιο και πληθωρικό τους μπούστο καθώς η εταιρεία Curvy Kate τις επιβραβεύει κάθε χρόνο. 

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όσες γυναίκες φορούν στηθόδεσμο με καπ από D-K. Οι υποψήφιες διαγωνιζόμενες πρέπει να στείλουν στην Curvy Kate πέντε φωτογραφίες με μαγιό ή εσώρουχα.

Η εταιρεία γιορτάζει για τις όλες τις γυναίκες που έχουν πληθωρικά κορμιά και σκοπός της είναι να τονώσει την αυτοπεποίθησή τους. Η περσινή νικήτρια Sophia Adams αστυνομικός στο επάγγελμα δηλώνει ένα χρόνο μετά: «Συμμετείχα στο διαγωνισμό "Star in a Bra" γιατί είχα αυτοπεποίθηση και μου άρεσε η ιδέα να γίνω μοντέλο της Curvy Kate. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα με το βάρος μου και άλλαζα τα μεγέθη σε ρούχα και εσώρουχα. Με την Curvy Kate βρήκα τον εαυτό μου. Φοράω το νούμερο 18, φροντίζω τον εαυτό μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό».


Κλείσιμο

Αυτή τη χρονιά η Curvy Kate είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στον καρκίνο του μαστού.
Η υπεύθυνη μάρκετινγκ Hannah Isichei της εταιρείας λέει για τον διαγωνισμό: «Σαν brand μόδας συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες μοντέλα αλλά φέτος η εταιρεία είναι ανοιχτή και σε κοπέλες που δεν έχουν εμπειρία. Αν φοράτε σουτιέν ελάτε».

Η εταιρεία αφού επιλέξει μια μικρή λίστα από τις φωτογραφίες στη συνέχεια θα κάνει ανοιχρό διαγωνισμό για να ψηφίσει το κοινό. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης