Πώς να αποκτήσετε ίσια και υγιή μαλλιά

Πώς να αποκτήσετε ίσια και υγιή μαλλιά

Τι είναι το Nanokeratin System Hair Therapy

Πώς να αποκτήσετε ίσια και υγιή μαλλιά
Εχετε βαρεθεί το φριζάρισμα και την αγωνία πώς θα είναι το μαλλί σας όταν ξυπνήσετε; Σας κουράζει η καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σας; Για όσες ονειρεύονται μαλλί ίσιο και υγιές η λύση είναι μία: Η Brazilian Hair Keratin που διαρκεί 3-4 μήνες χαρίζοντας σας μαλλιά μεταξένια. Το «μαγικό» αυτό προϊόν έρχεται από την Αμερική και ισιώνει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά, προσθέτοντας κερατίνη στην τρίχα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται ακόμα και το πιο φριζαρισμένο κεφάλι.

Το μυστικό είναι να επισκεφτείτε κάποιο κομμωτήριο με την αληθινή φόρμουλα, που να έχει πείρα σε αυτό που κάνει.

Οι πρώτοι που έφεραν τη θεραπεία στην Ελλάδα είναι τα κομμωτήρια Angelopoulos Hair Company και έκτοτε από εκεί έχουν περάσει οι πιο διάσημες κυρίες της σόου μπίζνες (αν αναρωτιέστε πώς είναι πάντα τα μαλλιά τους στην πένα).

Κλείσιμο
Ο κ. Γιάννης Αγγελόπουλος μας μιλάει για τη διαδικασία Nanokeratin System Hair Therapy που είναι ό,τι πιο εξελιγμένο:

«Αυτό το καινοτόμο σύστημα λειαίνει και επανορθώνει τα μαλλιά. Ένα νανο-μόριο είναι το 0.000000001 του μεγέθους ενός συνηθισμένου μορίου, το οποίο του επιτρέπει να εισχωρεί στα μαλλιά του πελάτη και να τα γεμίζει με κερατίνη (η ουσία που κάνει τα μαλλιά δυνατά, λαμπερά και απαλά). Μόλις τα μαλλιά καλυφθούν με ένα στρώμα μορίων nanokeratin, μία ουσία που εξατμίζεται μέσω μίας πρόσθετης διαδικασίας. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας παρατηρείται μια αντίδραση που λέγεται πολυμερισμός, που κάνει τα μαλλιά ανθεκτικά και ελαστικά. Ως αποτέλεσμα της λείανσης και της επικάλυψης των μαλλιών με κερατίνη, αυτά γίνονται όμορφα, μεταξένια, απαλά, υγιή, δυνατά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα».

Το βασικότερο όλων είναι ότι δεν πρόκειται απλώς για μία απλή ισιωτική αλλά για μία υπερ-θεραπεία για τα μαλλιά. Το κόστος της μάλιστα δεν είναι αποτρεπτικό καθώς είναι περίπου 100 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες www.angelopouloshair.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης