Claudia Jordan: Με μπικίνι στο Μαϊάμι

Claudia Jordan: Με μπικίνι στο Μαϊάμι

Η εκρηκτική Jordan έχει υπάρξει σύντροφος πολλών γνωστών αντρών, όπως του Jamie Foxx, του Sean Combs, του Fabulous, του Snoop Dogg, του Donald Trump και άλλων

Claudia Jordan: Με μπικίνι στο Μαϊάμι
Με ένα μικροσκοπικό καυτό μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο και ζουμερό της σώμα εμφανίστηκε σε παραλία στο Μαϊάμι η Claudia Jordan, η οποία μόλις είδε τους φωτογράφους άρχισε τις συνηθισμένες της πόζες. Η 42χρονη είναι μοντέλο και τηλεοπτική περσόνα, η οποία έγινε γνωστή όταν κέρδισε πριν από τρία χρόνια το διαγωνισμό Bikini Awards.



Η Jordan έχει ιταλική και αφρικανική καταγωγή και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει και άλλους τίτλους σε διάφορα καλλιστεία, όπως Miss Rhode Teen USA (1990), Miss Rhode Island USA (1997), Miss USA (1997) και Miss Teen USA (1990). Εχει επίσης εμφανιστεί και σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις, όπως της Pepsi, της Coors Light και της κάρτας Visa αλλά και σε δημοφιλή ριάλιτι στην αμερικανική τηλεόραση.

Κλείσιμο


Η εκρηκτική Jordan έχει υπάρξει σύντροφος πολλών γνωστών αντρών, όπως του Jamie Foxx, του Sean Combs, του Fabulous, του Snoop Dogg, του Donald Trump και άλλων.










  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης