Colleen Shannon: Η καυτή Playmate διαφημίζει γνωστό εμφιαλωμένο νερό

Colleen Shannon: Η καυτή Playmate διαφημίζει γνωστό εμφιαλωμένο νερό

Η μικροσκοπική αυτή κυρία έχει καταφέρει πολλά, λόγω των ζουμερών αναλογιών της αλλά και του σέξι παιχνιδιάρικου ύφους που παίρνει το πρόσωπό της

Colleen Shannon: Η καυτή Playmate διαφημίζει γνωστό εμφιαλωμένο νερό
Το γνωστό εμφιαλωμένο νερό 138 Water, το οποίο έχει έδρα το Λος Αντζελες, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ζουμερές γνωστές γυναίκες της Αμερικής να ποζάρουν για χάρη του. Οι διαφημίσεις του δε είναι από τις πιο δημοφιλείς, λόγω των συγκερκιμένων κοριτσιών που ποζάρουν δείχνοντας τα αληθινά ή σιλικονάτα προσόντα τους.



Κλείσιμο
Η ξανθιά Colleen Shannon είναι μια από αυτές που έβαλε το πιο καυτό μαγιό της και κυλίστηκε στην άμμο γνωστής παραλίας στην καλοκαιρινή Καλιφόρνια. Η 37χρονη αυτή κυρία είναι μοντέλο, ηθοποιός και DJ, γνωστή σε όλον τον αντρικό πληθυσμό από τη φωτογράφησή της στο αντρικό περιοδικού “Playboy”, ως Playmate του μήνα Ιανουαρίου, το 2004.



Η Shannon γεννήθηκε στην Αλάσκα στις 14 Απριλίου 1978 και το ύψος της είναι μόνο 1,57. Εντούτοις η μικροσκοπική κυρία έχει καταφέρει πολλά, λόγω των ζουμερών αναλογιών της αλλά και του σέξι παιχνιδιάρικου ύφους που παίρνει το πρόσωπό της.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης