Victoria Silvstedt: Με κίτρινο μπικίνι σε πολυτελές σκάφος

Victoria Silvstedt: Με κίτρινο μπικίνι σε πολυτελές σκάφος

Μια φωτογραφία μάλιστα, στην οποία  η Victoria φοράει το συγκεκριμένο μπικίνι, απέσπασε πάνω από 3 χιλιάδες likes μόλις την ανέβασε στο Instagram

Victoria Silvstedt: Με κίτρινο μπικίνι σε πολυτελές σκάφος
Μπορεί να έχει ξαπλώσει αρκετές φορές στο κρεβάτι του πλαστικού, για το πρόσωπο και το στήθος, όμως το σώμα της κατά τα άλλα φαίνεται φυσικό και σε τέλεια φόρμα. Και ας κλεινει σε λίγες μέρες τα 41. Ο λόγος για τo πρώην κουνελάκι του “Playboy” και νυν σχεδιάστρια μαγιό, την εντυπωσιακή κυρία από τη Σουδία, Victoria Silvstedt, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στο νότια της Γαλλίας στο πολυτελές σκάφος, Daddy Cool, στο οποίο κάνει τις διακοπές της φορώντας ένα κίτρινο-καναρινί μικροσκοπικό μπικίνι, από τη δική της συλλογή.

Μια φωτογραφία μάλιστα, στην οποία φοράει το συγκεκριμένο μπικίνι, απέσπασε πάνω από 3 χιλιάδες likes μόλις την ανέβασε στο Instagram, σε λίγα λεπτά. Και μετά τις βουτιές στη δροσερή θάλασσα, Victoria κατέβηκε σε μια παραλία για να πάρει κάτι. Και όσο για τα γυαλιά ηλίου που βλέπουμε να κρατάει, το πιθανότερο είναι να τα έχει για το αμερικανικό Halloween σε μερικούς μήνες. 



Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης