Alexis Ren: Η Αμερικανίδα καλλονή αναστατώνει τη Μύκονο

Alexis Ren: Η Αμερικανίδα καλλονή αναστατώνει τη Μύκονο

Η Ren είναι το απόλυτο California girl και έγινε γνωστή από τις ημίγυμνες φωτογραφίες που ανεβάζει εδώ και δυο χρόνια μετά μανίας στο Instagram

Alexis Ren: Η Αμερικανίδα καλλονή αναστατώνει τη Μύκονο
Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες ένα από τα ανερχόμενα κορίτσια του μόντελινγκ, η Αμερικανίδα Alexis Ren, η οποία χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα ξεσηκώνοντας τον αντρικό πληθυσμό με τα καυτά της μπικίνι. Δυστυχώς όμως για τους άντρες fans της η καλλίγραμμη αυτή κυρία συνοδεύεται από τον σύντροφό της της Jay Alvarez, με τον οποίο δηλώνει πολύ ερωτευμένη.

Η Ren είναι το απόλυτο California girl και έγινε γνωστή από τις ημίγυμνες φωτογραφίες που ανεβάζει εδώ και δυο χρόνια μετά μανίας στο Instagram. Ετσι την έμαθαν οι άντρες και έτσι την προσέλαβαν και πολλές εταιρείες εσωρούχων και μαγιό για να τους διαφημίσει τα προϊόντα.

Τι άλλο ξέρουμε για την εκρηκτική αυτή κυρία; Οτι σαν γνήσιο κορίτσι της Καλιφόρνια αγαπάει πολύ το σέρφινγκ, στο οποίο επιδίδεται μετά μανίας, τρελαίνεται για βόλτες με τις φίλες της και είναι πολύ ερωτευμένη με τον Jay Alvarez, επίσης μοντέλο και λάτρη των θαλάσσιων σπορ.

Κλείσιμο













































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης