Τoni Garrn: Η πρώην του DiCaprio σε νέες καλοκαιρινές πόζες

Τoni Garrn: Η πρώην του DiCaprio σε νέες καλοκαιρινές πόζες

Η 23χρονη πρώην σύντροφος του Αμερικανού ηθοποιού Leonardo DiCaprio θεωρείται ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως, κάτι φυσικά που χρωστάει φυσικά σε μεγάλο βαθμό στη σχέση της με τον 40χρονο ηθοποιό

Τoni Garrn: Η πρώην του DiCaprio σε νέες καλοκαιρινές πόζες
Μια ιδιαίτερα καλοκαιρινή και γεμάτη χρώματα φωτογράφηση έκανε η Γερμανίδα καλλονή Toni Garrn, η οποία πόζαρε με τα πιο μοδάτα μαγιό του καλοκαιριού για το editorial μόδας του γνωστού περιοδικού “Vogue” της κορεατικής έκδοσης του Ιουλίου.

Η 23χρονη πρώην σύντροφος του Αμερικανού ηθοποιού Leonardo DiCaprio θεωρείται ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως, κάτι φυσικά που χρωστάει φυσικά σε μεγάλο βαθμό στη σχέση της με τον 40χρονο ηθοποιό.  
 
Η Garrn γεννήθηκε στο Αμβούργο. Στα δυο της χρόνια εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στο Λονδίνο, όπου έμεινε μέχρι τα 8, και στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα.

Κλείσιμο


Στα 10 της η οικογένεια αποφάσισε να ξαναγυρίσει στο Αμβούργο. Λίγο προτού κλείσει τα 13, η Garrn συνάντησε τυχαία έναν ιδιοκτήτη μεγάλου πρακτορείου μόδας, ο οποίος την ενέταξε στο δυναμικό του γραφείου του. Το 2009 περπάτησε στην πασαρέλα αποκλειστικά για τον Calvin Klein, ενώ το φθινόπωρο του 2011 ξεκίνησε η συνεργασία της με τη Victoria's Secret.




















 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης