Marc Jacobs: Ανέβασε τα γυμνά του οπίσθια στο Instagram

Marc Jacobs: Ανέβασε τα γυμνά του οπίσθια στο Instagram

Ο 53χρονος ήθελε, όπως φαίνεται, να στείλει προσωπικό μήνυμα σε κάποιο πρόσωπο κοινοποιώντας κατά λάθος τη φωτογραφία, η οποία έγραφε ως λεζάντα τη φράση “It's yours to try”

Marc Jacobs: Ανέβασε τα γυμνά του οπίσθια στο Instagram
Μια απίστευτη γκάφα έκανε ο γνωστός Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Marc Jacobs, ο οποίος ανέβασε πριν από δυο μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται γυμνά τα οπίσθιά του.

Ο 53χρονος ήθελε, όπως φαίνεται, να στείλει προσωπικό μήνυμα σε κάποιο πρόσωπο κοινοποιώντας κατά λάθος τη φωτογραφία, η οποία έγραφε ως λεζάντα τη φράση “It's yours to try” δηλαδή “Είναι δικό σου να δοκιμάσεις” αναφερόμενος φυσικά στα οπίσθιά του. Ο Jacobs ελάχιστα λεπτά μετά κατάλαβε το λάθος που είχε κάνει σβήνοντας τη φωτογραφία αυτή αλλά δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό άπαξ και δημοσιευτεί.

Μετά φυσικά από το χαμό που έγινε ο σχεδιαστής αποφάσισε να να πει τι συνέβη και να ζητήσει συγνώμη: "Ναι, ανέβασα κατά λάθος μια φωτογραφία των οπισθίων μου και αμέσως την κατέβασα. Εγινε από λάθος. Ζητώ συγνώμη από όποιον θεωρεί ότι προσβλήθηκε με αυτό. Είμαι gay. Φλερτάρω και κάνω chat συχνά στο Internet".
Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης