Elyse Taylor: Φορώντας ένα καυτό λευκό φόρεμα

Elyse Taylor: Φορώντας ένα καυτό λευκό φόρεμα

Η Taylor γυμνάζεται καθημερινά. Τα καλοκαίρια κάθεται με τις ώρες στη θάλασσα κάνοντας θαλάσσια σπορ ενώ το χειμώνα προτιμάει το pilates και τη γιόγκα

Elyse Taylor: Φορώντας ένα καυτό λευκό φόρεμα
Εχει χαρακτηριστεί ως ο ξανθός άγγελος από την Αυστραλία. Στη χώρα μάλιστα είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο δημοφιλή μοντέλα. Ο λόγος για την κούκλα Elyse Taylor, η οποία φωτογραφήθηκε αυτές τις μέρες για το γνωστό γυναικείο περιοδικό “Marie Claire” φορώντας ένα λευκό σούπερ μίνι φόρεμα.



Κλείσιμο
H 28χρονη Taylor ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ στα 18 της χρόνια όταν τη σύστησε ένας φίλος της σε μεγάλο πρακτορείο μοντέλων. Μέχρι τώρα έχει συνεργαστεί με γνωστούς οίκους μόδας, όπως Dolce&Gabbana, Tommy Hilfiger, Moschino, Prada και Trussardi και έχει ποζάρει για τα εξώφυλλα των περιοδικών «Vogue» και «Elle».



Το 2008 έγινε το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας Estee Lauder ενώ το 2011 υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία O’Neil για να διαφημίσει τα προϊόντα της για σερφ. Η Taylor γυμνάζεται καθημερινά. Τα καλοκαίρια κάθεται με τις ώρες στη θάλασσα κάνοντας θαλάσσια σπορ ενώ το χειμώνα προτιμάει το pilates και τη γιόγκα.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης