Martha Hunt: Γνωστή για τα υπέροχα καλλίγραμμα πόδια της

Martha Hunt: Γνωστή για τα υπέροχα καλλίγραμμα πόδια της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η καλλίγραμμη Hunt είπε ότι όταν θα σταματήσει το μόντελινγκ θα ήθελε να γράψει ένα βιβλίο και να ασχοληθεί με τη φιλανθρωπία

Martha Hunt: Γνωστή για τα υπέροχα καλλίγραμμα πόδια της
Γνωστή για τις ημίγυμνες πόζες της η Martha Hunt φωτογραφήθηκε για άλλη μια φορά σέξι στις σελίδες του αμερικανικού περιοδικού “Ocean Drive” φορώντας καυτά ολόσωμα μαγιό.



Η 26χρονη Hunt από τη Βόρεια Καρολίνα της Αμερικής είναι μοντέλο, έχει ύψος 1,79 και είναι γνωστή για τα ψηλά λεπτά καλλίγραμμα πόδια της. Ξεκίνησε μάλιστα να εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ από την εφηβική ηλικία όταν κέρδισε έναν τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς.

Κλείσιμο


Το βιογραφικό της μέχρι σήμερα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως Givenchy, Issey Miyake, Prada και φωτογραφήσεις για εξώφυλλα γυναικείων περιοδικών. Εκτός από τα υπέροχα πόδια της η όμορφη αυτή κυρία είναι γνωστή και για τα χαρακτηριστικά μπλε μάτια της.



Σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε ότι όταν θα σταματήσει το μόντελινγκ θα ήθελε να γράψει ένα βιβλίο και να ασχοληθεί με τη φιλανθρωπία.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης