Στιγμιότυπα από τα 67α βραβεία Fashion Benefit με Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη

Στιγμιότυπα από τα 67α βραβεία Fashion Benefit με Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη

Περισσότεροι από 900 καλεσμένοι βρέθηκαν στα 67α βραβεία Fashion Benefit της πανεπιστημιακής Σχολής «Parsons School of Design's» - Δείτε φωτογραφίες από το event

Στιγμιότυπα από τα 67α βραβεία Fashion Benefit με Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη
Όταν ο Louis Vuitton καλεί, οι διάσημοι υπακούουν. Και στο benefit μόδας της σχολής Parsons με χορηγό τον οίκο Vuitton εμφανίστηκαν όλοι. 

Στην τελετή παραβρέθηκε όλη η ελίτ της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας όπως η 'Αννα Γουίντορ, ο Μαρκ Τζέικομπς, ο Ρόμπερτ Ντάφι, η Ντόνα Κάραν, ο Μάξουελ Όσμπορν, η Λέλα Ρόουζ, ο Γουές Γκόρντον και πολλά στελέχη της Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH), καθώς και πάρα πολλοί άλλοι σχεδιαστές και εκδότες.

Όπως είπε η Βανέσα Φρίντμαν των Νιου Γιορκ Τάιμς στην εναρκτήρια ομιλία της, η μόδα δεν ανήκει πλέον μόνο στους μυημένους.

Κλείσιμο
«Μου αρέσει να αναφερόμαστε στη μόδα-ποίηση της ζωής» είπε. «Είναι πλέον αναγνωρισμένο διεθνώς και έχει γίνει κατανοητό σε όλους ότι η μόδα είναι ένα είδος καθολικής αφήγησης. Υπάρχουν ευκαιρίες για τη μόδα σε χώρους που πριν δεν μπορούσε καν να φανταστείς… Ξαφνικά διάφοροι φορείς, ροκ σταρ και αθλητές είναι creative directors ενώ στυλίστες συμβουλεύουν πολιτικούς».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, 26 σπουδαστές παρουσίασαν 127 δημιουργίες τους. Μετά την ολοκλήρωση της επίδειξης η αρχισυντάκτρια της Vogue, 'Αννα Γουίντορ παρέδωσε στον Μαρκ Τζέικομπς ένα τιμητικό βραβείο του πανεπιστημίου Parsons στο οποίο και σπούδασε.
«Αν και κινείται σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η διαφήμιση και η επιπολαιότητα, αυτός κρατάει τα πόδια του σταθερά στο έδαφος», δήλωσε η Γουίντορ για τον φίλο της. «Όποιο στιλ κι αν ακολουθεί υπάρχει πάντα στα ρούχα του κάτι νοσταλγικό από την παιδική ηλικία» πρόσθεσε.

Ο Τζέικομπς κατά την παραλαβή του βραβείου ευχαρίστησε τη Σχολή που του δίδαξε πώς να δουλεύει σκληρά και με πάθος και χαρακτήρισε το τελευταίο του σόου στη Σχολή ως «την πιο τυχερή βραδιά της ζωής του», γιατί στο ακροατήριο ήταν ο Ρόμπερτ Ντάφι, που οι δύο τους στη συνέχεια έγιναν συνεργάτες και φίλοι, «η μεγαλύτερη και πιο θαυμάσια σχέση που έχω κάνει ποτέ», είπε ο Τζέικομπς
Η Σχολή τίμησε επίσης την LVMH, ενώ η βραδιά έκλεισε με την βράβευση των αποφοίτων.

Δείτε εικόνες από την βραδιά












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης