Δείτε τα σχέδια νυφικών για την Lady Gaga που άφησαν την ποπ ντίβα...άφωνη

Δείτε τα σχέδια νυφικών για την Lady Gaga που άφησαν την ποπ ντίβα...άφωνη

Πολλοί σχεδιαστές που βλέπουν την Lady Gaga ως μούσα τους έχουν ήδη εμπνευστεί το νυφικό για τη «νύφη της δεκαετίας», όπως αποκαλούν τη δημοφιλή τραγουδίστρια

Δείτε τα σχέδια νυφικών για την Lady Gaga που άφησαν την ποπ ντίβα...άφωνη
Η Lady Gaga είναι διάσημη για τις εκκεντρικές τις εμφανίσεις και τις ακραίες επιλογές της αναφορικά με την μόδα. Ωστόσο, στο ζήτημα του γάμου της είναι κατηγορηματική: θα επιλέξει το νυφικό της με βάση τα γούστα του αρραβωνιαστικού της Taylor Kinney.

«Θα είναι όπως ακριβώς το θέλει ο Taylor», είπε η ποπ ντίβα στο WWD. «Θα είναι ένα φόρεμα που θα φορέσω ειδικά για εκείνον. Δεν έχω σκεφτεί τις λεπτομέρειες αλλά σίγουρα θα το διαλέξω με βάση τα γούστα του», πρόσθεσε.

Ωστόσο, πολλοί σχεδιαστές που βλέπουν την Lady Gaga ως μούσα τους έχουν ήδη εμπνευστεί το νυφικό για τη «νύφη της δεκαετίας», όπως αποκαλούν τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Μάλιστα την Τετάρτη, το WWD δημοσίευσε 36 σκίτσα που υπέβαλλαν κορυφαίοι σχεδιαστές για την ερωτευμένη τραγουδίστρια, η οποία μάλιστα έσπευσε να τους ευχαριστήσει με ένα tweet, λέγοντας ότι οι δημιουργίες τους την άφησαν...άφωνη.

Κλείσιμο
Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης