H Rihanna έγινε το πρώτο μαύρο μοντέλο του οίκου Dior (βίντεο)

H Rihanna έγινε το πρώτο μαύρο μοντέλο του οίκου Dior (βίντεο)

Φορώντας ένα βέλο καλυμμένο με πολύτιμους κρυστάλλους, δερμάτινα γάντια και ένα γούνινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ η Riri κλέβει την παράσταση

H Rihanna έγινε το πρώτο μαύρο μοντέλο του οίκου Dior (βίντεο)
Μετά τη μουσική η Rihanna κατακτά και τον κόσμο της μόδας. Η διάσημη τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Dior και μάλιστα είναι το πρώτο μαύρο μοντέλο που επιλέγει ο γαλλικός οίκος, τα τελευταία 70 χρόνια. 

Η Rihanna πρωταγωνιστεί στο 4ο βίντεο της σειράς «Secret Garden» που θέλει αιθέριες υπάρξεις, ντυμένες με τα υπέροχα ρούχα του οίκου να τρέχουν ανέμελα μέσα στις Βερσαλίες. 

Φορώντας ένα βέλο καλυμμένο με πολύτιμους κρυστάλλους, δερμάτινα γάντια και ένα γούνινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ η Riri κλέβει την παράσταση και δίνει άλλο αέρα στην καμπάνια.
Κλείσιμο
 
Από τον οίκο μόδας ανακοινώθηκε επίσης πως στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού η 28χρονη σταρ εκτός από το βίντεο, θα εμφανίζεται και στις τυπωμένες καταχωρήσεις του τύπου. 

Η Rihanna δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την μόδα καθώς υπήρξε creative director της Puma, νικήτρια του CFDA Fashion Award, μοντέλο του Armani και του Balmain. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης