New York Met Gala 2015: Δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες

New York Met Gala 2015: Δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες

Κομμωτές, στυλίστες, μακιγιέρ, σχεδιαστές μόδας κάνουν τα πάντα για να λάμψουν οι σταρ, την ώρα που ποζάρουν στο κόκκινο χαλί

New York Met Gala 2015: Δείτε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες
Με 25 χιλιάδες ευρώ το εισιτήριο, το δημοφιλές και πολύ λαμπερό Met Gala που γίνεται από το 1946 και κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη, στο Costume Institute Metropolitan of Art, δικαίως θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην κοσμική ζωή των χολιγουντιανών σταρ. Φέτος το θέμα ήταν βγαλμένο από την Κίνα και οι λαμπερές παρουσίες για άλλη μια φορά περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, παίρνοντας τις ανάλογες πόζες μπροστά το φωτογραφικό φακό.



Κλείσιμο
Αυτό όμως που βλέπετε στις φωτογραφίες και στα βίντεο είναι το αποτέλεσμα μια απίστευτης και πολύωρης προετοιμασίας. Κομμωτές, στυλίστες, μακιγιέρ, σχεδιαστές μόδας κάνουν τα πάντα για να λάμψουν οι σταρ, την ώρα που ποζάρουν στο κόκκινο χαλί.



Για την ιστορία τους καλεσμένους έχει αναλάβει τα τελευταία δέκα χρόνια η φοβερή και τρομερή κυρία της Vogue, Anna Wintour, η οποία τους επιλέγει βάσει της επιρροής τους, πόσο καλά θα ταιριάξουν στο event αλλά και το πόσα λεφτά μπορούν να δώσουν για αυτό. 






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης