Michelle Buswell: Ποζάρει φορώντας καυτά μαγιό

Michelle Buswell: Ποζάρει φορώντας καυτά μαγιό

Το 2005 έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο από τη φωτογράφησή της στο Pirelli Calendar ενώ η συνεργασία της με τον Jean Paul Gaultier ως πρόσωπο του νέου αρώματος “Classique” εκτόξευσε τις μετοχές αλλά και το κασέ της ύψη

Michelle Buswell: Ποζάρει φορώντας καυτά μαγιό
Φορώντας τα πιο καυτά μπικίνι αλλά και ολόσωμα μαγιό ποζάρει η 33χρονη Michelle Buswell στο editorial μόδας του γυναικείου περιοδικού “Elle” της ισπανικής έκδοσης του Μαϊου, σε μια φωτογράφηση που έγινε σε νησί της Ισπανίας.



Η εντυπωσιακή και πανύψηλη (είναι 1,87) αυτή κυρία κατάγεται από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο το 2002 όταν την εντόπισε αντζέντης σε ξενοδοχείο της Walt Disney World που διέμενε κάνοντας διακοπές. Δυο μήνες μετά άφησε το σπίτι και τους γονείς της στη Φλόριντα και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να ξεκινήσει ο μόντελινγκ.

Κλείσιμο


Το 2005 έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο από τη φωτογράφησή της στο Pirelli Calendar ενώ η συνεργασία της με τον Jean Paul Gaultier ως πρόσωπο του νέου αρώματος “Classique” εκτόξευσε τις μετοχές αλλά και το κασέ της ύψη.


























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης