Georgia May Jagger: Το καυτό κορίτσι της "Vogue"

Georgia May Jagger: Το καυτό κορίτσι της "Vogue"

Η 23χρονη Georgia, κόρη του Mick Jagger και της Jerry Hall, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο μόντελινγκ έγινε η αγαπημένη των σχεδιαστών, με πρώτο τον Roberto Cavalli, ο οποίος έχει γράψει ύμνους για αυτή

Georgia May Jagger: Το καυτό κορίτσι της "Vogue"
Θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως το κορίτσι της “Vogue”, καθώς το μεγαλύτερο περιοδικό μόδας στον κόσμο τη φιλοξενεί συνέχεια στις σελίδες του. Και καλά κάνει δηλαδή καθώς η κυρία αυτή είναι ένα από τα πιο καυτά ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως, με κασέ που καθημερινλα ανεβαίνει. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Βρετανίδα Georgia May Jagger, η οποία φωτογραφήθηκε για το editorial μόδας του “Vogue” της ουκρανικής έκδοσης του Μαϊου, φορώντας υπέροχα ρούχα υψηλής ραπτικής.



Η 23χρονη Georgia, κόρη του Mick Jagger και της Jerry Hall, από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο μόντελινγκ έγινε η αγαπημένη των σχεδιαστών, με πρώτο τον Roberto Cavalli, ο οποίος έχει γράψει ύμνους για αυτή. 

Κλείσιμο


Την ίδια άποψη έχουν και κορυφαίοι φωτογράφοι, μεταξύ αυτών και ο γνωστός Terry Richardson, που έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί μαζί της.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης