Aυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Kendall Jenner!

Aυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Kendall Jenner!

Λατρεύει τη γυμναστική και όχι μόνο, ενώ γνωρίζει καλά πως τα αγαθά κόποις κτώνται

Aυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Kendall Jenner!
beauty.protothema@gmail.com

H 19χρονη Kendall δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού το πρόσωπο της κυριαρχεί σε όλα τα περιοδικά, το δε εκπληκτικό της σώμα έχει αρχίσει να διανύει χιλιόμετρα στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών. Ετεροθαλής αδερφή των γνωστών τηλεπερσόνων Kardashian, η Kendall δεν προσπάθησε πολύ για να γίνει γνωστή αφού κατέχει ένα πολύ δυνατό όπλο, την απαράμιλλη ομορφιά της.



Η Kendall αντιπαθεί το υπερβολικό μακιγιάζ και της αρέσει να τονίζει περισσότερο τα μάτια της. Στα χείλη επιλέγει σχεδόν πάντα nude αποχρώσεις και δεν αποχωρίζεται ποτέ το lip balm της αφού θεωρεί αντιαισθητικά τα σκασμένα χείλη σε μία γυναίκα.
Κλείσιμο


 
Στα νύχια της ψηφίζει και πάλι τις nude αποχρώσεις εκτός κι αν πρόκειται να πάει διακοπές όπου τολμάει έντονα χρώματα για να μπει και στην ανάλογη διάθεση.


 
Αγαπημένη της συνήθεια για την ενυδάτωση του προσώπου της είναι η μάσκα με ασπράδια αυγών. Η Kendall αφήνει τη μάσκα για δέκα λεπτά στο πρόσωπό της μέχρι να ξεραθεί και μετά ξεπλένεται με παγωμένο νερό. Είναι ένα μυστικό που όπως ισχυρίζεται έμαθε ότι κάνει και η Kate Middleton και αποτελεί το ιδανικότερο facelift.


 
Στα μαλλιά της χρησιμοποιεί πάντα τις μάσκες που περιέχουν τα κουτιά για βαφή μαλλιών στο σπίτι. Θεωρεί ότι οι μάσκες αυτές είναι πιο δυνατές από τα συνηθισμένα προϊόντα του εμπορίου και τις αφήνει στις άκρες των μαλλιών της για τουλάχιστον είκοσι λεπτά.


 
Για το πώς διατηρεί το υπέροχο σώμα της δεν θα γράψουμε κάτι αφού η απάντηση είναι γνωστή. Λατρεύει τη γυμναστική και δεν την παραλείπει από την καθημερινότητά της αφού ξέρει πως τα αγαθά κόποις κτώνται.


 
Σε πρόσφατη συνέντευξη της όταν ρωτήθηκε ποιες είναι οι ομορφότερες γυναίκες κατά την γνώμη της, η Kendall ύμνησε την ομορφιά της Angelina Jolie, της Rosie Huntington-Whiteley και της Rihanna. Είμαστε βέβαιοι πως στα επόμενα χρόνια πολλά κορίτσια θα συμπεριλαμβάνουν και την ίδια στις απαντήσεις τους...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης