Χαράς ευαγγέλια για τον ανδρικό πληθυσμό: Θα κάνει κι άλλες... πασαρέλες η Ζιζέλ!

Χαράς ευαγγέλια για τον ανδρικό πληθυσμό: Θα κάνει κι άλλες... πασαρέλες η Ζιζέλ!

Μπορεί η ίδια να ανακοίνωνε το τέλος της καριέρας της όσον αφορά στις επιδείξεις μόδας, ωστόσο η μάνατζέρ της εξηγεί ότι η απόφασή της αφορά μόνο στα «fashion shows» της Βραζιλίας!

Χαράς ευαγγέλια για τον ανδρικό πληθυσμό: Θα κάνει κι άλλες... πασαρέλες η Ζιζέλ!

Και ενώ η ίδια η Ζιζέλ ανακοίνωνε το τέλος της καριέρας της στις πασαρέλες, οι αντιπρόσωποι της στο πρακτορείο μοντέλων IMG δήλωναν πως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.


Η ανακοίνωση ήρθε από την ίδια την Ζιζέλ, μέσω post της στο instagram, αλλά το πρακτορείο της δηλώνει πως δεν απορρίπτει προτάσεις για συνεργασίες -οι οποίες εξακολουθούν να έρχονται καθημερινά στα γραφεία του.

Κλείσιμο


«Είχαμε χιλιάδες τηλεφωνήματα» λέει στους New York Times η Αν Νέλσον, μάνατζερ της Ζιζέλ από το 1998, «και νομίζω ότι οι δηλώσεις της Ζιζέλ δεν μεταφράστηκαν σωστά από τα media» ξεκαθαρίζει.


Το σίγουρο είναι πως, σύμφωνα με την ατζέντισσά της, η Ζιζέλ δεν θέλει να κάνει άλλες πασαρέλες, αλλά «έχει κλείσει οριστικά την πόρτα μόνο στις βραζιλιάνικες πασαρέλες» και άλλες συνεργασίες δεν αποκλείονται.


Βέβαια, η Ζιζέλ είναι το πρόσωπο της Chanel για το θρυλικό άρωμα No5, και βασική εκπρόσωπος για τους οίκους Balenciaga και Givenchy και εμφανίζεται σε διαφημίσεις ως πρέσβειρα τους.


Και όπως λένε και ειδικοί του χώρου, δεν φεύγει από τη μόδα, απλά σταματάει την πασαρέλα που είναι ούτως ή άλλως... χαμαλίκι για μια σταρ του μεγέθους της Βραζιλιάνας καλλονής.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης