Sara Sampaio: Ξεσαλώνει στο Φεστιβάλ Coachella στην έρημο της Καλιφόρνια

Sara Sampaio: Ξεσαλώνει στο Φεστιβάλ Coachella στην έρημο της Καλιφόρνια

Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε την 23χρονη Sampaio να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας ένα σέξι κόκκινο μπικίνι από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia, της οποίας για άλλη μια φορά είναι το κεντρικό πρόσωπο στη διαφημιστική της καμπάνια

Sara Sampaio: Ξεσαλώνει στο Φεστιβάλ Coachella στην έρημο της Καλιφόρνια
Στο δημοφιλές μουσικό φεστιβάλ της Coachella που γίνεται αυτές τις μέρες στην έρημο της Καλιφόρνια ξεσαλώνει η καλλονή από την Πορτογαλία Sara Sampaio, η οποία βρίσκεται εκεί από τις πρώτες μέρες.



Κλείσιμο
Η 23χρονη, η οποία έγινε γνωστή πριν από μερικά χρόνια από τη συνεργασία της με τον οίκο εσωρούχων και μαγιό Calzedonia έφτασε οδικώς στο Φεστιβάλ μαζί με το σύντροφό της και τον αγαπημένο της σκύλο. Εκεί συνάντησε και την υπόλοιπη παρέα της, όπου όλοι μαζί διασκέδασαν στις συναυλίες και στα άλλα events του Φεστιβάλ.



Στις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε την όμορφη Sampaio να διασκεδάζει και να χορεύει στις συναυλίες, να περνάει αμέτρητες ώρες ξαπλωμένη στο γκαζόν και στις πισίνες και να βγάζει και τις απαραίτητες φωτογραφίες. Σε μια από αυτές μάλιστα τη βλέπουμε να κάνει ηλιοθεραπεία φορώντας ένα σέξι κόκκινο μπικίνι από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia, της οποίας για άλλη μια φορά είναι το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της. 





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης