Alexis Ren: Η καυτή κυρία του Instagram

Alexis Ren: Η καυτή κυρία του Instagram

Η Ren έχει χαρακτηριστεί και ως ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του Instagram, καθώς καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό από τις παραλίες της Καλιφόρνια

Alexis Ren: Η καυτή κυρία του Instagram
Με τα νέα καλοκαιρινά ρούχα γνωστής εταιρείας φωτογραφήθηκε αυτές τις μέρες η ξανθιά κούκλα Alexis Ren, η οποία θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως.



Κλείσιμο
Η Ren γεννήθηκε πριν από 18 χρόνια στο Λος Αντζελες της Καλιφόρνια από γονείς με καταγωγή από Ρωσία και Γερμανία. Για δέκα χρόνια ασχολήθηκε με το μπαλέτο αλλά αυτό που ήθελε να κάνει ήταν να φωτογραφίζεται ως μοντέλο. Και μπορεί να μην υπάρχουν πολλά πράγματα για αυτή στο διαδίκτυο, όμως όπως έχουμε βρει σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η όμορφη αυτή κυρία τρελαίνεται για γυμναστική και κάνει καθημερινά Pilates, βάρη και αεροβικές ασκήσεις για κάψιμο λίπους.



Οχι βέβαια ότι υπάρχει ίχνος λίπους πάνω της αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Η Ren έχει χαρακτηριστεί και ως ένα από τα πιο καυτά κορίτσια του Instagram, καθώς καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες της με μαγιό από τις παραλίες της Καλιφόρνια. Εμείς μπήκαμε στη σελίδα της και βρήκαμε τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της. 







































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης