Το κόκκινο κραγιόν έχει τα μυστικά του - Δείτε ποια είναι

Το κόκκινο κραγιόν έχει τα μυστικά του - Δείτε ποια είναι

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας το χρώμα του δέρματος, το μέγεθος των χειλιών, ακόμα και το χρώμα των δοντιών σας...

Το κόκκινο κραγιόν έχει τα μυστικά του - Δείτε ποια είναι
beauty.protothema@gmail.com

Το κόκκινο κραγιόν θεωρείται αναμφισβήτητα η επιτομή της γυναικείας σεξουαλικότητας και τιμήθηκε όσο κανένα άλλο από τις ομορφότερες σταρ όπως η Marilyn Monroe, η Elizabeth Taylor, η Greta Garbo, η Audrey Hepburn και πολλές ακόμα.


Κλείσιμο


Ωστόσο υπάρχουν μερικές γυναίκες οι οποίες διστάζουν να το φορέσουν διότι εκτιμούν ότι δεν θα τους ταιριάζει. Η πραγματικότητα είναι πως το κόκκινο κραγιόν κρύβει μερικά μυστικά τα οποία μόλις τα ανακαλύψετε θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σας απόχρωση.
 
Η σωστή απόχρωση του κόκκινου κραγιόν θα πρέπει να επιλέγεται πάντοτε βάσει του χρώματος της επιδερμίδας σας. Έτσι για παράδειγμα αν είστε ανοιχτόχρωμη με ροζ υποτόνους στο πρόσωπό σας θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο κόκκινο που τείνει προς το μωβ ενώ αν η επιδερμίδα σας είναι σταρένια θα πρέπει να προτιμήσετε αποχρώσεις που έχουν ως βάση το πορτοκαλί.


 
Το κόκκινο κραγιόν επειδή έχει την τάση να ξεφεύγει πέρα από την γραμμή των χειλιών θα πρέπει οπωσδήποτε να το συνοδεύετε με ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση, το οποίο θα το κρατήσει απόλυτα σταθερό.


 
Αν έχετε λεπτά χείλη θα πρέπει να επιλέξετε ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου αφού ως γνωστόν οι σκουρότερες θα κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται μικρότερα.
Αποφύγετε τα κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνους αν έχετε πολύ κίτρινα δόντια διότι θα τονίσουν περισσότερο το πρόβλημα.


 
Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι όταν βάφετε τα χείλη σας έντονα, θα πρέπει να περιορίσετε κατά πολύ το μακιγιάζ στα μάτια σας. Έτσι για παράδειγμα, εφόσον επιλέξετε να φορέσετε το κόκκινο κραγιόν σας, μια λεπτή γραμμή eyeliner με μάσκαρα και λίγο ρουζ είναι όλα όσα χρειάζεστε για να αναδείξετε την θηλυκότητά σας.

Τέλος, θα πρέπει όλες να έχουμε κατά νου ότι κανένα κραγιόν δεν φαίνεται ωραίο όταν τα χείλη μας είναι ξηρά. Επιλέξτε να κάνετε μια ήπια απολέπιση στα χείλη σας χρησιμοποιώντας κόκκους ζάχαρης ή καφέ και μετά εφαρμόστε ένα lip balm για να τα κρατήσετε ενυδατωμένα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης