Alessandra Ambrosio: Δείτε τη νέα της φωτογράφηση

Alessandra Ambrosio: Δείτε τη νέα της φωτογράφηση

“Οταν σχεδιάζω σκέφτομαι ανθρώπους με ελεύθερο πνεύμα. Κάποια που θέλει να είναι άνετη μέσα στα ρούχα της. Που θέλει να είναι όλη μέρα στην παραλία και το βράδυ να χορεύει και να διασκεδάζει φορώντας τα ίδια ρούχα”

Alessandra Ambrosio: Δείτε τη νέα της φωτογράφηση
Στο φακό του Fabio Bartelt πόζαρε η γνωστή Βραζιλιάνα καλλονή και άγγελος της Victoria's Secret Alessandra Ambrosio για τη νέα σειρά ρούχων γνωστής εταιρείας. Η 33χρονη μητέρα δυο παιδιών τα τελευταία δυο χρόνια διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας της καθώς από τη μια δεν προλαβαίνει να φωτογραφίζεται και από την άλλη το κασέ της έχει εκτιναχτεί στα ύψη τοποθετώντας τη στις πρώτες θέσεις των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο.



Κλείσιμο
Πριν από λίγες μέρες η Alessandra μίλησε για τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή ρούχων ale by Alessandra λέγοντας ότι το καλοκαίρι είναι μια εποχή που την εμπνέει: “Οταν σχεδιάζω σκέφτομαι ανθρώπους με ελεύθερο πνεύμα. Κάποια που θέλει να είναι άνετη μέσα στα ρούχα της και θέλει να ξεχωρίζει με την εμφάνισή της. Που θέλει να είναι όλη μέρα στην παραλία και το βράδυ να χορεύει και να διασκεδάζει φορώντας τα ίδια ρούχα.”.




















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης