8 σταρ αποκαλύπτουν 8 μυστικά ομορφιάς

8 σταρ αποκαλύπτουν 8 μυστικά ομορφιάς

Και δεν κοστίζουν τίποτε...

8 σταρ αποκαλύπτουν 8 μυστικά ομορφιάς
beauty.protothema@gmail.com

Στις επίσημες εμφανίσεις τους αφήνονται στα χέρια των πιο έμπειρων κομμωτών και makeup artists, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στην καθημερινότητα τους παραμένουν αδρανείς. Εντοπίσαμε μερικές από τις αγαπημένες συνήθειες των λαμπερών κυριών οι οποίες είναι σχεδόν ανέξοδες και αξίζουν την προσοχή σας.

Μπορεί η Kate Moss όταν βγαίνει να πίνει αμέτρητα ποτήρια αλκοόλ και να ξενυχτάει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την επόμενη μέρα αφήνει τον εαυτό της απεριποίητο. Αγαπημένη της συνήθεια είναι μόλις ξυπνήσει να βουτάει το πρόσωπο της σε μία λεκάνη όπου έχει προσθέσει παγωμένο νερό και φέτες από αγγούρι προκειμένου να τονώσει και να ενυδατώσει το πρόσωπό της.

Κλείσιμο

 
Η Lady Gaga δεν αποχωρίζεται ακόμα και τους χειμερινούς μήνες την αντηλιακή κρέμα προσώπου της. Η διάσημη τραγουδίστρια αντιπαθεί το μαύρισμα και τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου που προκαλούν την ταχύτερη γήρανση του δέρματος.


 
Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Gossip Girl, Blake Lively διατηρεί λαμπερά τα μαλλιά της εφαρμόζοντας στις άκρες αντί για conditioner λάδι καρύδας.



Η γλυκιά πρωταγωνίστρια του Notebook Rachel McAdams, ενυδατώνει το πρόσωπο της μόνο με μάσκες από θαλάσσια φύκια, τα οποία μπορεί μεν όπως έχει δηλώσει να είναι αηδιαστικά στην υφή, είναι όμως τόσο ωφέλιμα για την επιδερμίδα της που δεν μπορεί να τα αποχωριστεί.



Η 30χρονη Amanda Seyfried χρησιμοποιεί ξηρό σαμπουάν σε καθημερινή βάση άσχετα αν είναι φρεσκολουσμένη αφού έχει εντοπίσει πως η τακτική του χρήση όχι μόνο απορροφά τη λιπαρότητα αλλά χαρίζει και πλούσιο όγκο και λάμψη στα μαλλιά της. 
 


Η Jennifer Lopez έχει δηλώσει αμέτρητες φορές σε συνεντεύξεις της ότι η καλύτερη θεραπεία ομορφιάς δεν είναι άλλη από τον … ύπνο. Ανεξαρτήτως του φορτωμένου προγράμματος της η Lopez φροντίζει να κοιμάται καθημερινά τουλάχιστον ένα 8ωρο.

 

Η ηθοποιός Halle Berry μπορεί οσονούπω να αγγίζει τα 50, κανείς όμως δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο λαμπερή δείχνει. Αγαπημένη της συνήθεια είναι να προσθέτει αλεσμένους κόκκους καφέ στο αφρόλουτρο της για απολέπιση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

  

Το 49χρονο πρώην top model Cindy Crawford ψεκάζει πολλές φορές μέσα στην ημέρα το πρόσωπο της με ιαματικό νερό στο οποίο προσθέτει γάλα για επιπλέον ενυδάτωση.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης