Anja Rubik: Δείτε την τελευταία της προκλητική φωτογράφηση

Anja Rubik: Δείτε την τελευταία της προκλητική φωτογράφηση

Παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την αντίθεσή τους σε πολλές φωτογραφήσεις του περιοδικού, λέγοντας ότι συχνά αγγίζουν τα όρια της πορνογραφίας

Anja Rubik: Δείτε την τελευταία της προκλητική φωτογράφηση
Για το editorial μόδας του γνωστού περιοδικού μόδας “Vogue” της γαλλικής έκδοσης του Απριλίου ποζάρει η πανύψηλη καλλονή (είναι 1.80) από την Πολωνία, Anja Rubik, σε μια ιδιαίτερα προκλητική φωτογράφηση. Η Rubic και ο ωραίος κύριος (το έτερο μοντέλο της φωτογράφησης), που βλέπετε στις φωτογραφίες, υποδύονται ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει παθιασμένο τον έρωτά του.

Η συγκεκριμένη η φωτογράφηση αν βρισκόταν σε κάποιο άλλο περιοδικό θα είχε ήδη σχολιαστεί με διάφορα όχι και τόσο κομψά επίθετα αλλά όταν μιλάμε για τη βίβλο της μόδας-βλέπε Vogue- τα πράγματα αλλάζουν. Παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την αντίθεσή τους σε πολλές φωτογραφήσεις του περιοδικού, λέγοντας ότι συχνά αγγίζουν τα όρια της πορνογραφίας. 

Οσο για την εντυπωσιακή 32χρονη κυρία, αυτή θεωρείται ως ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Η γαλλική “Vogue” την έχει ανακηρύξει ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο ενώ η γνωστή διαδικτυακή σελίδα models.com τη θεωρεί ως ένα από τα 50 καλύτερα τοπ μόντελ.

Κλείσιμο
Είναι παντρεμένη με το μοντέλο από τη Σερβία, Sasha Knezevic. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Deia της Μαγιόρκα στις 16 Ιουλίου 2011.
































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης