Rachel Hilbert: Χαίρεται τη θάλασσα στο Μαϊάμι και το δείχνει

Rachel Hilbert: Χαίρεται τη θάλασσα στο Μαϊάμι και το δείχνει

Η 19χρονη φόρεσε ένα καυτό μπικίνι και χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα του Μαϊάμι. Οταν δε είδε τους παπαράτσι, φάνηκε, από ό,τι βλέπουμε και στις φωτογραφίες, να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα

Rachel Hilbert: Χαίρεται τη θάλασσα στο Μαϊάμι και το δείχνει
Ενα από τα τελευταία “αποκτήματα” της γνωστής εταιρείας εσωρούχων και μαγιό Victoria's Secret ακούει στο όνομα Rachel Hilbert. Η ξανθιά καλλονή είναι μόλις 19 χρόνων και εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στο event που διοργάνωσε η εταιρεία στο Μαϊάμι, Victoria's Secret Spring Break Pink Party, δίπλα στην έτερη καλλονή Gigi Hadid.



Κλείσιμο
Η Rachel εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ εδώ και δυο περίπου χρόνια και έχει ήδη αρχίσει να γίνεται περιζήτητη. Και μπορεί να μην υπάρχει στο διαδίκτυο σελίδα με πληροφορίες για αυτή, φροντίζει όμως η ίδια να μας ενημερώνει τι κάνει και πού βρίσκεται μέσω των προσωπικών της σελίδων στο Instagram και το Twitter.



Το μοντέλο μετά το event της Victoria's Secret φόρεσε ένα καυτό μπικίνι και χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα του Μαϊάμι. Οταν δε είδε τους παπαράτσι, φάνηκε, από ό,τι βλέπουμε και στις φωτογραφίες, να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα.
























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης