Cara Delevingne: Είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια St. Vincent;

Cara Delevingne: Είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια St. Vincent;

Η 32χρονη Vincent, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Anne Erin Clark, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια της εναλλακτικής ροκ και της indie pop. Οι δυο κυρίες κάνουν στενή παρέα τους τελευταίους μήνες και οι φήμες δίνουν και παίρνουν

Cara Delevingne: Είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια St. Vincent;
Μα έχει συνηθίσει σε εκπληκτικές αλλά και απίστευτα καταστροφικές εμφανίσεις. Η τελευταία δε εμφάνισή της σε δρόμο της Νέας Υόρκης έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν είναι δυνατόν η συγκεκριμένη κοπέλα να είναι ένα από τα πιο γνωστά και καλοπληρωμένα τοπ μόντελ στον κόσμο. Ο λόγος για την 23χρονη Βρετανίδα Cara Delevingne, η οποία εμφανίστηκε στο Μεγάλο Μήλο φορώντας ρούχα που παρέπεμπαν περισσότερο σε παλιάτσο και λιγότερο σε μοντέλο γυναίκα. 

Αυτό όμως που σχολιάστηκε περισσότερο δεν ήταν τόσο η συγκεκριμένη της εμφάνιση αλλά η συνοδός της, για την οποία λένε και γράφουν πολλά τα διάφορα έντυπα. Τι γράφουν; Οτι το νεαρό μοντέλο και η κυρία St. Vincent είναι εδώ και κάτι μήνες ζευγάρι. Και μάλιστα ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Κλείσιμο


Η 32χρονη Vincent, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Anne Erin Clark, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια της εναλλακτικής ροκ και της indie pop. Οι δυο κυρίες κάνουν στενή παρέα τους τελευταίους μήνες και οι φήμες δίνουν και παίρνουν.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Delevingne κάνει στενή παρέα με γυναίκα. Στο παρελθόν η ίδια είχε ανακοινώσει τη σχέση και τον έρωτά της για τη γνωστή ηθοποιό Michelle Rodriguez.












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης