Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Τι επικρατεί όμως στα παρασκήνια των fashion shows; Με μια λέξη τρέλα. Μακιγιέρ, κομμωτές, στυλίστες δίνουν το δικό τους αγώνα για να προλάβουν την ώρα και να είναι έτοιμα τα μοντέλα

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο
Μια από τις πιο σημαντικές Εβδομάδες Μόδας στο κόσμο είναι η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, καθώς εκεί βρίσκονται οι έδρες μερικών από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως. Φέτος τα fashions shows ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά, με τους ιταλικούς οίκους να πρωταγωνιστούν και να κερδίζουν το πιο θερμό χειροκρότημα.



Κλείσιμο
Στην πασαρέλα περπάτησαν πολλές καλλονές μεταξύ αυτών το τέως- πλέον- αγγελάκι της Victoria's Secret, η Doutzen Kroes, η οποία άνοιξε το show του οίκου Fendi και έκλεψε τις εντυπώσεις ακόμα και από τη σταρ Kendall Jenner. Ο οίκος Moschino παρουσίασε την ανερχόμενη καλλονή Gigi Hadid, η οποία είναι τον τελευταίο χρόνο ιδιαίτερα περιζήτητη στο χώρο της μόδας.
 


Τι επικρατεί όμως στα παρασκήνια των fashion shows; Με μια λέξη τρέλα. Μακιγιέρ, κομμωτές, στυλίστες δίνουν το δικό τους αγώνα για να προλάβουν την ώρα και να είναι έτοιμα τα μοντέλα. Οσο για τα μοντέλα, εκείνα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες άλλων έχοντας βέβαια και το δικό τους άγχος.































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης