Δείτε φωτογραφίες από το fashion show των Dolce&Gabbana

Δείτε φωτογραφίες από το fashion show των Dolce&Gabbana

Το αχτύπητο σχεδιαστικό δίδυμο πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά καθώς το show αυτό ήταν αφιερωμένο στις μητέρες και γενικά στη μητρότητα, με αποτέλεσμα τα μοντέλα να βγουν κάποια στιγμή στην πασαρέλα κρατώντας μωρά στην αγκαλιά τους

Δείτε φωτογραφίες από το fashion show των Dolce&Gabbana
Παίζοντας στο γήπεδό τους, δηλαδή τη χώρα τους, οι φοβεροί και τρομεροί σχεδιαστές μόδας Dolce & Gabbana παρουσίασαν τη νέα τους συλλογή για τη μόδα του επόμενου χειμώνα στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και απέσπασαν για άλλη μια φορά το θερμό χειροκρότημα του φανατικού τους κοινού.

Το αχτύπητο δίδυμο πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά καθώς το show αυτό ήταν αφιερωμένο στις μητέρες και γενικά στη μητρότητα, με αποτέλεσμα τα μοντέλα να βγουν κάποια στιγμή στην πασαρέλα κρατώντας μωρά στην αγκαλιά τους.

Κατά τα άλλα η επίδειξη ήταν το ίδιο λαμπερή με τις άλλες φορές, με τα έντονα χρώματα και τα λουλούδια να κυριαρχούν στα ρούχα. Πρωταγωνίστρια των catwalks δεν ήταν άλλη από την 22χρονη Karlie Kloss, η οποία εμφανίστηκε εντελώς αγνώριστη από το μακιγιάζ, κάνοντας τους παρόντες στην επίδειξη να αναρωτιούνται αν πραγματικά είναι εκείνη.
Κλείσιμο


































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης