Hind Sahli: Δείτε τη λιγότερο γνωστή καλλονή από το Μαρόκο

Hind Sahli: Δείτε τη λιγότερο γνωστή καλλονή από το Μαρόκο

Η πανέμορφη Hind δεν είναι βέβαια πολύ μικρή αλλά η καριέρα της έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να μιλούν για αυτή. Από την άλλη το απίστευτα baby face της είναι σίγουρο ότι θα της χαρίζει δουλειές για πολλά πολλά χρόνια

Hind Sahli: Δείτε τη λιγότερο γνωστή καλλονή από το Μαρόκο
Το όνομά της είναι ελάχιστα γνωστό στον πολύ κόσμο. Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη κυρία είναι  μερικά μόλις χρόνια στο χώρο της μόδας. Ομως είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι στο μέλλον θα ακούμε συνέχεια για αυτή. Ο λόγος για την 24χρονη καλλονή από το Μαρόκο Hind Sahli, η οποία ποζάρει για το editorial μόδας του γνωστού περιοδικού “Vanity Fair” της ιταλικής έκδοσης του Φεβρουαρίου φορώντας ρούχα από τους οίκους Versace, Blumarine, Emporio Armani, Hilfiger Collection, Moschino και άλλους.


Κλείσιμο

Η πανέμορφη Hind δεν είναι βέβαια πολύ μικρή αλλά η καριέρα της έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες τον τελευταίο χρόνο με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να μιλούν για αυτή. Από την άλλη το απίστευτα baby face της είναι σίγουρο ότι θα της χαρίζει δουλειές στο χώρο της μόδας για πολλά πολλά χρόνια. 



Σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έχει μέχρι τώρα δώσει είναι αυτή στο Style.com Arabia, όπου η Hind μίλησε εκείνη και την καριέρα της: " Οταν ήμουν παιδί και ζούσα στην πατρίδα μου στο Μαρόκο, ήθελα να γίνω μοντέλο. Εβλεπα συνέχεια fashion shows στην τηλεόραση και μου άρεσαν πολύ.  Ξεκίνησα από πρακτορείο μόδας εκεί και μετά, στα 18 μου, ήρθα στη Νέα Υόρκη στο DNA Model Management. Το αγαπημένο μου beauty icon είναι η Audrey Hepburn. Ηταν απίστευτα κομψή, με δυνατή προσωπικότητα και επιμονή σε αυτό που έκανε. Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω βιβλία, μαθαίνω ξένες γλώσεες, πηγαίνω βόλτες και επισκέπτομαι τα Μουσεία της Νέας Υόρκης. Ενα από τα όνειρά μου είναι να γίνω σχεδιάστρια μόδας”.  































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης