Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό show του Moschino στο Μιλάνο

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό show του Moschino στο Μιλάνο

Πρωταγωνίστρια του show ήταν αναμφισβήτητα η καλλονή Gigi Hadid, η οποία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Εντυπωσιακή και άψογη επαγγελματίας περπάτησε στα catwalks με τον αέρα σταρ και επισκίασε όλα τα άλλα μοντέλα

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό show του Moschino στο Μιλάνο
Από τα πιο εντυπωσιακά σόου της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, το fashion show του γνωστού οίκου Moschino για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015, έκλεψε τις εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος κόσμου που το παρακολούθησε. Για άλλη μια φορά κυριάρχησαν τα απίστευτα και παιχνιδιάρικα χρώματα και φυσικά τα γνωστά Looney Tunes καρτούν που δίνουν άλλη διάσταση στην ποπ κουλτούρα που αγαπάει και τιμάει δεόντως ο οίκος.

  

Κλείσιμο
Πρωταγωνίστρια του show ήταν αναμφισβήτητα η καλλονή Gigi Hadid, η οποία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Εντυπωσιακή και άψογη επαγγελματίας περπάτησε στα catwalks με τον αέρα σταρ και επισκίασε όλα τα άλλα μοντέλα.



Η 20χρονη κόρη της ηθοποιού Yolanda Hadid και του Παλαιστίνιου μεσίτη Mohamed Hadid, Gigi, είναι μοντέλο, γνωστή από τις καυτές φωτογραφήσεις της στο δημοφιλές περιοδικό «Sports Illustrated». Σύμφωνα με τους ανθρώπους της μόδας η Gigi είναι το αντίπαλο δέος της ζουμερής Kate Upton, η οποία φαίνεται να χάνει σιγά σιγά το θρόνο της.













































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης