Hailey Clauson: Η σταρ του "Sports Illustrated Swimsuit Issue"

Hailey Clauson: Η σταρ του "Sports Illustrated Swimsuit Issue"

Η εμφάνιση της Clauson τράβηξε όλα τα φώτα πάνω της, καθώς το μίνι φόρεμα που φορούσε άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της για τα οποία ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται ύμνοι

Hailey Clauson: Η σταρ του "Sports Illustrated Swimsuit Issue"
Είναι το πρόσωπο των ημερών και η κυρία που θα ακούσουμε πολλά για αυτή στο μέλλον όσον αφορά το μόντελινγκ. Ο λόγος για τη 19χρονη λολίτα από την Καλιφόρνια Hailey Clauson, η οποία φιλοξενείται στο εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού “Sports Illustrated Sumsuit Issue” του 2015.



Κλείσιμο
Η πανέμορφη Hailey ήταν και το πρόσωπο της εκδήλωσης που έγινε αυτές τις μέρες στο Νάσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών για την προώθηση του νέου τεύχους του περιοδικού. Η εμφάνισή της τράβηξε όλα τα φώτα πάνω της, καθώς το μίνι φόρεμα που φορούσε άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της για τα οποία ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται ύμνοι.



Η κυρία Clauson ξεκίνησε να εργάζεται στα 13 της χρόνια και σήμερα θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα παγκοσμίως, με κασέ που καθημερινά μεγαλώνει. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που τη χαρακτηρίζουν ως το αντίπαλον δέος της Kate Upton.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης