Κendall Jenner: Θέλω πάντα να τραβάω την προσοχή!

Κendall Jenner: Θέλω πάντα να τραβάω την προσοχή!

«Οταν άρχισα να βγαίνω στην κάμερα ένιωθα αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μου», λέει η αδερφή της Kim Kardashian

Κendall Jenner: Θέλω πάντα να τραβάω την προσοχή!
Φαίνεται πως η μικρή αδερφή της Kim Kardashian, Κendall Jenner είναι πολύ δημοφιλής και περιζήτητη τον τελευταίο καιρό. Το 19χρονο μοντέλο μετά την τελευταία του τόπλες φωτογράφηση για το Love αυτή τη φορά πόζαρε για το Allure και το τεύχος του Μαρτίου.

Με πολύ απαλό μακιγιάζ που τόνιζε ιδιαίτερα το βλέμμα η Kendall ποζάρει στο φακό με λάγνο ύφος φορώντας μαύρα εσώρουχα που διακριτικά καλύπτουν επίμαχα σημεία του κορμιού της. 
Η Kendall στην συνέντευξη που παραχώρησε το περιοδικό εξηγεί πως ήταν να μεγαλώνει με μια κάμερα που την ακολουθεί και που την βλέπουν εκατομμύρια αλλά και πως ήθελε να κάνει δική της καριέρα.

«Οταν άρχισα να βγαίνω στην κάμερα ένιωθα αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό μου», εξηγώντας ότι το να εκτίθεσαι μέσω ενός ριάλιτι δεν είναι απαραίτητα αρνητικό και συνέχισε: 

«Οσο εγωιστικό και αν ακουστεί αυτό που θα πω ήθελα πάντα έστω και για πέντε δευτερόλεπτα την προσοχή της οικογένειάς μου. Ξέρεις είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μέσα σε μια πολυμελή οικογένεια». 

Κλείσιμο
Οσον αφορά την καριέρα που κάνει στο μόντελινγκ λέει πως ήθελε να τα καταφέρει μόνη της. «Μου αρέσει που έρχεται η Kim και κάθεται στην πρώτη σειρά των επιδείξεων. Θέλω και εγώ να τραβώ την προσοχή».

Δείτε πλάνα από τη φωτογράφηση στο Allure...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης