Kendall Jenner: Στα παρασκήνια της φωτογράφησης για τον Karl Lagerfeld

Kendall Jenner: Στα παρασκήνια της φωτογράφησης για τον Karl Lagerfeld

Οι φωτογραφίες είναι από τα παρασκήνια της φωτογράφησης της νέας συλλογής του οίκου Chanel, στις οποίες η Kendall εμφανίζεται με νέο look, μακριά ίσια μαλλιά και αφέλειες, το οποίο της πάει πολύ

Kendall Jenner: Στα παρασκήνια της φωτογράφησης για τον Karl Lagerfeld
Το αγαπημένο μοντέλο του γνωστού σχεδιαστή Karl Lagerfeld φαίνεται πως έχει γίνει η Kendall Jenner, η οποία εδώ και λίγο καιρό είναι η απόλυτη μούσα του. Η 19χρονη της γνωστής τηλεριάλιτι αμερικανικής οικογένειας Kardashian φωτογραφήθηκε για τη νέα συλλογή Ανοιξη- Καλοκαίρι του οίκου Chanel, του οποίου ο σχεδιαστής είναι creative director. Τη φωτογράφηση φυσικά έκανε ο ίδιος ο Lagerfeld, ο οποίος εκτελεί και χρέη-με εντυπωσιακά αποτελέσματα- φωτογράφου editorials μόδας.



Κλείσιμο

 Η Jenner πριν από μερικές μέρες εμφανίστηκε στο σόου της Chanel στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και έγινε το talk of the town, καθώς τράβηξε τα φώρτα πάνω της. Οι φωτογραφίες είναι από τα παρασκήνια της φωτογράφησης της νέας συλλογής του οίκου Chanel, στις οποίες η Kendall εμφανίζεται με νέο look, μακριά ίσια μαλλιά και αφέλειες, το οποίο της πάει πολύ.































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης