Nina Agdal: Η κούκλα από τη Δανία ξαναχτυπά

Nina Agdal: Η κούκλα από τη Δανία ξαναχτυπά

Και όσο για την άψογη εμφάνισή της η Agdal έχει πει στο περιοδικό “Shape” ότι επισκέπτεται το γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα για αεροβική και βάρη

Nina Agdal: Η κούκλα από τη Δανία ξαναχτυπά
Με τη νέα συλλογή μαγιό της εταιρείας “Luli Fama” πόζαρε η όμορφη Nina Agdal, η οποία είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα για φωτογραφήσεις εσωρούχων και μαγιό. Η 22χρονη από τη Δανία έχει σημαντικές δουλειές στο ενεργητικό της, όπως συνεργασίες με τους οίκους Calzedonia, Body Center, Ellos, Garage, Fredericks of Hollywood και άλλους.  



Κλείσιμο
Η Agdal είναι από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, με απολαβές που συνεχώς ανεβαίνουν. Η συνολική περιουσία της Agdal φτάνει τα 245 εκατ. δολάρια, ποσό που μεγαλώνει συνεχώς χάρη στην καλή διαχείριση της 22χρονης, η οποία επενδύει τα λεφτά που βγάζει σε διάφορα καλλυντικά, εστιατόρια στην πατρίδα της αλλά και σε μία ποδοσφαιρική ομάδα.



Και όσο για την άψογη εμφάνισή της η Agdal έχει πει στο περιοδικό “Shape” ότι επισκέπτεται το γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα για αεροβική και βάρη. Επίσης προσέχει τη διατροφή της καθώς τρώει απαραιτήτως πέντε μικρά γεύματα τη μέρα για να κρατάει σε υψηλά επίπεδα το μεταβολισμό της.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης