Η τέλεια σιλουέτα του super model Έλενας Περμίνοβα μόλις δύο μήνες μετά την γέννα!

Η τέλεια σιλουέτα του super model Έλενας Περμίνοβα μόλις δύο μήνες μετά την γέννα!

Πώς η Ρωσίδα καλλονή κατόρθωσε μόλις μέσα σε εξήντα μέρες να αποκτήσει ξανά την εντυπωσιακή της σιλουέτα;

Η τέλεια σιλουέτα του super model Έλενας Περμίνοβα μόλις δύο μήνες μετά την γέννα!
Η Ρωσίδα Έλενα Περμίνοβα είναι ένα super model από την Σιβηρία, παντρεμένη με τον μεγιστάνα του Τύπου Alexander Lebedev. Η 28χρονη καλλονή με το εντυπωσιακό σώμα έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, την μικρή Αρίνα και κατόρθωσε μέσα σε εξήντα μέρες να επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την γέννα.

Η Έλενα, όταν ακόμα ήταν έγκυος οκτώ μηνών, πόζαρε στην ρωσική Vogue και μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού το περιοδικό παρουσίασε «το πριν και το μετά» της Ρωσίδας καλλονής προκαλώντας και αντιδράσεις σε πολλές κυρίως αναγνώστριες, που κατέκριναν την Περμίνοβα ότι υποδεικνύει στις γυναίκες να επανέλθουν με βιαστικές και πιεστικές ενέργειες στα αρχικά κιλά τους μετά τον τοκετό.

Κλείσιμο


Η εντυπωσιακή Έλενα δίνει συμβουλές μέσω του περιοδικού στις Ρωσίδες για το πώς θα αποκτήσουν την τέλεια σιλουέτα μετά την γέννα, γεγονός που πυροδότησε συζητήσεις στη Μόσχα, ότι το παράδειγμα της Περμίνοβα δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί από όλες τις γυναίκες.



Η ίδια υποστήριξε ότι για να επανέλθει στα κιλά της, ήταν 58 κιλά πριν μείνει έγκυος, δεν χρειάστηκε να προσλάβει κάποιον γυμναστή, αλλά ακολούθησε τις συμβουλές πολλών γνωστών coachers, μέσω του λογαριασμού τους στο Instagram. Η Έλενα ανέφερε ότι ξεχώρισε και ακολούθησε πιστά, πάντα μέσω Instagram, τις συμβουλές της διάσημης Αυστραλής γυμνάστριας Kayla Itsines, η οποία ανεβάζει στον λογαριασμό της ασκήσεις που δεν χρειάζονται πολλά όργανα για να τις κάνει κάποιος.














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης