Joanna Krupa: Με μπικίνι (ξανά) στο Μαϊάμι

Joanna Krupa: Με μπικίνι (ξανά) στο Μαϊάμι

Η 35χρονη από την Πολωνία, η οποία έγινε γνωστή από το αμερικανικό τηλεοπτικό ριάλιτι “The Real Housewives of Miami”, πόζαρε αυτές τις μέρες σε παραλία στο Μαϊάμι, όπου ζει μόνιμα, για γνωστή εταιρεία μαγιό φορώντας ένα λουλουδάτο μπικίνι

Joanna Krupa: Με μπικίνι (ξανά) στο Μαϊάμι
Εντυπωσιακή και σέξι η Joanna Krupa μπορεί να μην έχει καταφέρει να γίνει πρώτο όνομα στο χώρο του μόντελινγκ, δεν έχει όμως μείνει ούτε μέρα χωρίς δουλειά. Η 35χρονη από την Πολωνία, η οποία έγινε γνωστή από το αμερικανικό τηλεοπτικό ριάλιτι “The Real Housewives of Miami”, πόζαρε αυτές τις μέρες σε παραλία στο Μαϊάμι, όπου ζει μόνιμα, για γνωστή εταιρεία μαγιό φορώντας ένα λουλουδάτο μπικίνι.



Κλείσιμο
Η όμορφη Joanna παντρεύτηκε τον πάμπλουτο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων στο Μαϊάμι, Romain Zago, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, στις 13 Ιουνίου 2013 στην Καλιφόρνια. Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα ο γάμος τους ήταν παραπάνω από πολυτελής καθώς στοίχισε 1 εκατομ. δολάρια. Οι φωτογραφίες δε από τη γαμήλια δεξίωση έκαναν για πολύ καιρό το γύρο του διαδικτύου.





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης