Kate Upton: Μπροστά σε μια πιατέλα με τάκος

Kate Upton: Μπροστά σε μια πιατέλα με τάκος

Η 22χρονη Upton, μπορεί να είναι μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, εκείνη όμως δεν έχει μάτια για άλλον από τον 31χρονο σύντροφό της Justin Verlander

Kate Upton: Μπροστά σε μια πιατέλα με τάκος
Μια βόλτα με τις φίλες της για φαγητό και ποτό πήγε αυτές τις μέρες η κούκλα Kate Upton, η οποία προτίμησε το δημοφιλές μεξικάνικο εστιατόριο “Bodega Negra”, το οποίο βρίσκεται στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης και θεωρείται το νέο hotspot της πόλης. Η 22χρονη από το Μίσιγκαν,   μπορεί να είναι μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, εκείνη όμως δεν έχει μάτια για άλλον από τον 31χρονο σύντροφό της Justin Verlander.

Ο Verlander, από τη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι επαγγελματίας παίχτης του μπέιζμπολ και πριν από μερικά χρόνια βραβεύτηκε με το βραβείο Rookie of the Year. Το ζευγάρι βγαίνει από τις αρχές του 2012 αλλά δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις καθώς και οι δύο απεχθάνονται τα φώτα της δημοσιότητας. Και παρόλο που συχνά ο tabloid Τύπος γράφει ότι έχουν χωρίσει, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε την Upton να μιλάει με τις φίλες της μπροστά σε μια πιατέλα με τάκος. Ελπίζουμε να ξέρει πόσες θερμίδες θα "φορτωθεί" αν τα καταναλώσει.
Κλείσιμο


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης