Οι δέκα καλύτερες συμβουλές για να ξεπεράσετε το hangover

Οι δέκα καλύτερες συμβουλές για να ξεπεράσετε το hangover

Πως να ξεπεράσετε ένα βράδυ με πολύ αλκοόλ το επόμενο πρωί; Οι ειδικοί στα ξέφρενα πάρτι μοντέλα όπως η Kate Moss, σχεδιαστές και οι editors μόδας- σας δίνουν τα tips τους για γρήγορη ανάρρωση

Οι δέκα καλύτερες συμβουλές για να ξεπεράσετε το hangover

Τα πάρτι του διεθνούς τζετ σετ στις εβδομάδες μόδας Λονδίνου, Νέας Υόρκης και Παρισιού, έχουν εκτός από καταπληκτικά ή απαίσια κάποιες φορές ρούχα ένα ακόμα κοινό: αμέτρητες ποσότητες αλκοόλ.

Το επόμενο πρωί από μια νύχτα με μεγάλες ποσότητες αλκοόλ είναι πάντοτε δύσκολο. Οι editors μόδας των καλύτερων περιοδικών έχουν συνήθως μεγάλη εμπειρία από hangovers και το πως να απαλαγείτε από αυτά.

1. Το καλύτερο γιατροσόφι για hangover μου το έδωσαν το βράδυ του γάμου μου. Έναν διπλό εσπρέσσο με μια κουταλιά της σούπας μέλι μέσα. Το πίνετε μονορούφι.
Κλείσιμο
Suzy Menkes, Vogue

2. Δεν ξέρω τι μπορεί να διώξει τον πονοκέφαλο πάντως αυτό που με κάνει να νιώθω καλύτερα είναι μια μάσκα προσώπου που την αφήνω για αρκετή ώρα στο δέρμα μου το πρωί.
Daniel Marks, μέτοχος, The Communications Store

3. Πίνω μια κανάτα ζεστό τσάι, μετά έναν καφέ, μετά ένα λίτρο νερό καρύδας και μετά πηγαίνω για τρέξιμο, ντυμένη πάρα πολύ καλά, ώστε να ιδρώσω. Επιστρέφω και μετά από όλα αυτά τρώω τρια τηγανητά αυγά με βουτυρωμένο ψωμί μαζί με τσάι και νερό.
Morwenna Ferrier, συντάκτης μόδας, The Guardian

4. Βράζω μεγάλες φέτες τζίντζερ και ρίχνω μερικές κουταλιές μέλι, που λένε οτι θεραπεύει το hangover.
Charlie Porter, κριτικός ανδρικής μόδας Financial Times

5. Προετοιμάζομαι για το χειρότερο. Έχω μαζί μου αναλγητικά, νερό καρύδας και αντιεμετικά χάπια. Και φοράω ροζ πουκάμισο. Όλοι μοιάζουμε πιο ζωντανοί όταν φοράμε ροζ.
Michael Bastian, σχεδιαστής μόδας

6. Παίρνω δύο παυσίπονα πριν κοιμηθώ. Με το που ξυπνάω πίνω δύο εσπρέσο στα οποία βάζω μέσα λάδι καρύδας και κανέλα και μετά τρώω ένα μάφιν.

Reece Crisp, αγοραστής ρούχων για το πολυκατάστημα Harvey Nichols


7. Αν πρέπει να πάω στη δουλειά ντύνομαι πολύ ωραία. Φοράω κόκκινο κραγιόν και μεγάλα κοσμήματα. Πίνω συνεχώς γάλα καρύδας ή ένα Bloody Mary. Παίρνω παυσίπονα κάθε τέσσερις ώρες και τρώω πολλούς υδατάνθρακες.
Η ομάδα του MATCHESFASHION.COM

8. Ένα τοστ με πολύ τυρί και ένα διπλό εσπρέσο είναι αυτό που συστήνω.
Mandi Lennard, PR μόδας για την εταιρεία, Mandi’s Basement

9. Η μόνη θεραπεία που ξέρω είναι να μην πιει κανείς πολύ. Και αυτό δεν έχει πλάκα. Οπότε πίνετε πολύ νερό και φρέσκους χυμούς και κάνετε ένα ελαφρύ κοκτέιλ για να επανέλθει το αλκόολ στο αίμα σας.
Patrick Grant, σχεδιαστής μόδας

10. Ξεκινάω την ημέρα μου με τέσσερα υγρά: φυσικό μεταλλικό νερό, φυσικό χυμό πορτοκάλι, τσάι και light αναψυκτικό. Παίρνω αναλγητικά και δεν τρώω αυγά αλλά μια μπανάνα. Και φυσικά φοράω κόκκινο κραγιόν.
Nellie Eden, μέτοχος ASOS.com



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης