Τσεχία: Top model της Prada βρέθηκε νεκρό στην μπανιέρα του

Τσεχία: Top model της Prada βρέθηκε νεκρό στην μπανιέρα του

Η 26χρονη Katerina Netolicka βρέθηκε νεκρή από τον αδελφό της μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της και δίπλα της βρέθηκαν νεκρά τα δύο της σκυλιά - Η 26χρονη υπήρξε μοντέλο για την Prada, την  L'Oreal και το περιοδικό Elle

Τσεχία: Top model της Prada βρέθηκε νεκρό στην μπανιέρα του
Γρίφος για δυνατούς λύτες αποτελεί ο θάνατος της 26χρονης Katerina Netolicka, top model από την Τσεχία, η οποία άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο το 2004, αλλά παράλληλα υπήρξε και πρωταθλήτρια του kickboxing στη χώρα της.

Η κοπέλα, που έκλεισε τα 26 της χρόνια λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της, έμενε σε διαμέρισμα στην πόλη Litvinov της Τσεχίας με τον επί πέντε χρόνια 29χρονο σύντροφό της Jakub Petruzalek, ο οποίος είναι παίκτης του χόκεϊ στον πάγο και αυτή την περίοδο αγωνίζεται σε ρωσική ομάδα.



Ο αδελφός της 26χρονης αναγκάστηκε να πάει στο διαμέρισμά της και να σπάσει την πόρτα, όταν η κοπέλα δεν απαντούσε στα συνεχή τηλεφωνήματά του. Ο άντρας βρήκε την αδελφή του νεκρή μέσα στην μπανιέρα και δίπλα της ήταν επίσης νεκρά και τα δύο σκυλιά της...
Κλείσιμο



Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Lumila Svetlakova δήλωσε ότι τα αίτια θανάτου της κοπέλας  παραμένουν προς το παρόν άγνωστα, ενώ στη σορό της θα γίνει αυτοψία.

Όμως, εύλογες απορίες για τον θάνατο του 26χρονου μοντέλου γεννώνται από τις εκ διαμέτρου αντίθετες δηλώσεις των φίλων και συναδέλφων της.



Συγκεκριμένα, μία συνάδελφός της που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, ανέφερε ότι πριν επτά χρόνια συγκατοικούσε με την Netolicka στη Νέα Υόρκη και γνωρίζει ότι η 26χρονη ήταν «επιρρεπής στην κατάθλιψη», ενώ συχνά αυτοτραυματιζόταν. Η ίδια ανέφερε ότι η συμπεριφορά της κοπέλας ήταν «διπλή» και ενεργούσε σαν να είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι.

Αντίθετα, η φίλη της 26χρονης, Adrian Smrcka, υποστήριξε ότι το μοντέλο είχε σταματήσει να αυτοτραυματίζεται και εδώ και χρόνια ζούσε ευτυχισμένη και χωρίς προβλήματα με τον 29χρονο σύντροφό της. Η Smrcka είπε ότι θα μπορούσε ο αιφνίδιος θάνατος του μοντέλου να οφείλεται σε εγκεφαλικό ή να είναι απόρροια της σκληρής προπόνησης για το kickboxing, σε αγώνες του οποίου είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Τσεχίας τον περασμένο μήνα.

Οι θαυμαστές και οι φίλοι της 26χρονης έχουν «πλημμυρίσει» το facebook με μηνύματα αποχαιρετισμού στην Κέιτ, όπως την αποκαλούν και της εύχονται «καλό ταξίδι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης