Victoria's Secret: Γέμισαν μπικίνι οι παραλίες της Καραϊβικής

Victoria's Secret: Γέμισαν μπικίνι οι παραλίες της Καραϊβικής

Η Candice Swanepoel, η Behati Prinsloo, Monica Jagaciak και όλα τα άλλα καυτά κορίτσια, στα διαλείμματα της φωτογράφησης, είπαν να χαρούν τα δροσερά νερά της θάλασσας και να παίξουν με τα κύματα

Victoria's Secret: Γέμισαν μπικίνι οι παραλίες της Καραϊβικής
Με σούπερ σέξι μπικίνι και καλλίγραμμα κορμιά γέμισαν αυτές τις μέρες οι παραλίες της Καραϊβικής, στις οποίες προσγειώθηκαν οι άγγελοι της Victoria's Secret, οι οποίοι έπιασαν αμέσως δουλειά. Ποια είναι η δουλειά των συγκεκριμένων αγγέλων; Να φορέσουν τα πολύχρωμα και μικροσκοπικά μπικίνι της εταιρείας και να ποζάρουν με το γνωστό τους τρόπο στο φωτογραφικό φακό.



Κλείσιμο




Η Candice Swanepoel, η Behati Prinsloo, Monica Jagaciak και όλα τα άλλα καυτά κορίτσια, στα διαλείμματα της φωτογράφησης, είπαν να χαρούν τα δροσερά νερά της θάλασσας και να παίξουν με τα κύματα.






Οσο για το περίφημο σόου της εταιρείας στις αρχές Δεκεμβρίου οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρόβες είναι παραπάνω από εντατικές. Οι άγγελοι δε είναι πλέον μέλη της λαμπερής κοινότητας του Hollywood καθώς στις 13 Νοεμβρίου 2007 απέκτησαν το δικό τους αστέρι στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας στο Λος Αντζελες. 

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης