Bella Thorne: Η νέα καλλονή του Hollywood

Bella Thorne: Η νέα καλλονή του Hollywood

Η μόλις 17 χρόνων Bella Thorne, από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι κούκλα και με απίστευτες αναλογίες που φροντίζει να επιδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση

Bella Thorne: Η νέα καλλονή του Hollywood
Για το περιοδικό “360 Magazine” φωτογραφήθηκε η πολυτάλαντη Bella Thorne, η οποία είναι ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια, μοντέλο και αγαπημένη εμμονή των Αμερικανών αντρών τα τελευταία δυο χρόνια. Και δικαίως φυσικά γιατί η μόλις 17 χρόνων Bella, από τη Φλόριντα, είναι κούκλα και με απίστευτες αναλογίες που φροντίζει να επιδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.


 
Κλείσιμο
Η Thorne έγινε πριν από μερικά χρόνια γνωστή από τη συνεργασία της με το αμερικανικό κανάλι της Disney και από το ρόλο της ως CeCe Jones. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που την έχουν χαρακτηρίσει ως παιδί- θαύμα καθώς μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε 20 κινηματογραφικά έργα, σε τηλεοπτικές σειρές και σε 60 διαφημίσεις.




Τον τελευταίο χρόνο η όμορφη Αμερικανίδα απασχολεί συχνά τα περιοδικά μόδας που την έχουν χαρακτηρίσει ως το νέο fashion icon της Αμερικής. Οι στυλιστικές της επιλογές είναι άψογες, καθώς συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα σούπερ σέξι και χαριτωμένα φορέματα που επιλέγει με τα funky αξεσουάρ που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κοπέλες της ηλικίας της.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης