«50 αποχρώσεις του γκρι»: Για ποιο λόγο ξαναγυρίζουν τις ερωτικές σκηνές;

«50 αποχρώσεις του γκρι»: Για ποιο λόγο ξαναγυρίζουν τις ερωτικές σκηνές;

Οι δυο όμορφοι και hot πρωταγωνιστές, Jamie Dornan και Dakota Johnson, βρίσκονται ακόμα στα πλατό, γυρίζοντας ξανά από την αρχή πολλές από τις ερωτικές σκηνές της ταινίας

«50 αποχρώσεις του γκρι»: Για ποιο λόγο ξαναγυρίζουν τις ερωτικές σκηνές;
Οι «50 αποχρώσεις του γκρι», ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα εκδοτικά φαινόμενα των τελευταίων ετών. Οι ερωτικές περιπέτειες του κυρίου Grey με την καλή του, διαβάστηκαν μετά μανίας από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο -εννοείται πως το ίδιο ακριβώς συνέβη και στη χώρα μας. Γι’ αυτό και μόλις έγινε γνωστό το νέο πως όλες αυτές θα μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη, χαμογελούσαν από ευτυχία και ενθουσιασμό.

Αν και μετράμε μόνο λίγο καιρό πριν την μεγάλη πρεμιέρα –για την ακρίβεια περίπου τέσσερις μήνες-  οι δυο όμορφοι και hot πρωταγωνιστές, Jamie Dornan και Dakota Johnson, βρίσκονται ακόμα στα πλατό, γυρίζοντας ξανά από την αρχή πολλές από τις ερωτικές σκηνές της ταινίας.

Κινηματογραφική πηγή αποκάλυψε στο US Magazine πως οι παραγωγοί δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από τη χημεία των δυο πρωταγωνιστών και αποφάσισαν να αρχίσουν εκ νέου τα γυρίσματα. Διαφορετικά η πιο πολυαναμενόμενη ταινία θα κατέληγε σε φιάσκο.

Κλείσιμο
Εκπρόσωπος της εταιρείας όμως Universal, διέψευσε την πληροφορία αυτή, υποστηρίζοντας πως: «Τα νέα γυρίσματα γίνονται για να τελειοποιηθούν οι εν λόγω σκηνές».


Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης