Karlie Kloss-Joan Smalls: Δυο κούκλες φωτογραφίζονται μαζί

Karlie Kloss-Joan Smalls: Δυο κούκλες φωτογραφίζονται μαζί

Η πανύψηλη (είναι 1.85) καλλονή από το Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών και γνωστός άγγελος της Victoria’s Secret, η 22χρονη Karlie Kloss, είναι σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό μόδας «Vogue» ένα από τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο

Karlie Kloss-Joan Smalls: Δυο κούκλες φωτογραφίζονται μαζί
Για το γνωστό περιοδικό “Glamour”του Νοεμβρίου και με θέμα “Ruffled Around The Edges” φωτογραφήθηκαν δυο από τα πιο γνωστά σούπερ μόντελ η Joan Smalls και η Karlie Kloss. Τη φωτογράφηση του editorial έκανε ο Steven Klein και τα μοντέλα φόρεσαν ρούχα από από τους οίκους Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Valentino, Narciso Rodriguez και άλλους.


 
Κλείσιμο
Η πανύψηλη (είναι 1.85) καλλονή από το Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών και γνωστός άγγελος της Victoria’s Secret, η 22χρονη Karlie Kloss, είναι σύμφωνα με το γνωστό περιοδικό μόδας «Vogue» ένα από τα καλύτερα μοντέλα στον κόσμο.
 


H 25χρονη Joan Rodriguez Smalls από το Πόρτο Ρίκο έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε Fashion Show της Victoria’s Secret. Αν και μικρή το βιογραφικό της περιλαμβάνει συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας αλλά και editorials σε μεγάλα γυναικεία περιοδικά, όπως «Vogue», «Harper’s Bazaar» και «Elle». Το διαδικτυακό models.com την έχει κατατάξει στα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης