Το λαμπερό πάρτι της ιταλικής “Vogue”

Το λαμπερό πάρτι της ιταλικής “Vogue”

Από τους πρώτους που έφτασαν στο πάρτι ήταν η 29χρονη καλλονή από το Ισραήλ και πρώην σύντροφος του Leonardo DiCaprio Bar Refaeli, η οποία έλαμπε μέσα στο μίνι μαύρο μεταλλικό φόρεμά της

Το λαμπερό πάρτι της ιταλικής “Vogue”
Ενα υπέροχο πάρτι με λαμπερές παρουσίες, σέξι εμφανίσεις και πολλά χαμόγελα διοργάνωσε στο Μιλάνο το περιοδικό μόδας “Vogue” της ιταλικής έκδοσης για να γιορτάσει τα 50 του χρόνια. Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φίλοι του περιοδικού, μοντέλα, σχεδιαστές μόδας, φωτογράφοι και άλλοι σταρ.



Από τους πρώτους που έφτασαν στο πάρτι ήταν η 29χρονη καλλονή από το Ισραήλ και πρώην σύντροφος του Leonardo DiCaprio Bar Refaeli, η οποία έλαμπε μέσα στο μίνι μαύρο μεταλλικό φόρεμά της. Εκεί ήταν και η Karolina Kurkova με κόκκινο μίνι φόρεμα, η 49χρονη Τσέχα Linda Evangelista, και η 41χρονη Καναδή Eva Herzigova. Η 21χρονη σύντροφος του Leonardo DiCaprio, Toni Garrn, εμφανίστηκε με ένα σέξι μεταλλικό φόρεμα και χρυσά ψηλοτάκουνα ενώ η ηθοποιός Rosario Dawson επέλεξε ένα λιλά μεταξωτό μάξι φόρεμα.

Κλείσιμο


Από το πάρτι δεν θα μπορούσε να λείψουν η κυρία της αμερικανικής “Vogue, Anna Wintour, η οποία φόρεσε ένα floral φόρεμα και Jimmy Choo πέδιλα και οι σχεδιαστές Dolce & Gabbana, Κarl Lagerfeld και Dsquared.   

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης