Moschino fashion show: Η επιστροφή της Barbie

Moschino fashion show: Η επιστροφή της Barbie

Οι όμορφες κυρίες περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας ροζ, κίτρινα, πράσινα, φούξια και άλλα παιχνιδιάρικα Barbie- χρώματα, που είναι στη Μόδα και φέτος. Το όλο look συμπλήρωναν τα ψηλοτάκουνα στα ίδια χρώματα και τα oversized γυαλιά ηλίου

Moschino fashion show: Η επιστροφή της Barbie
Ενα υπέροχο fashion show με χρώματα και σέξι καλλονές παρουσίασε ο οίκος Moschino στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου για τη συλλογή του Ανοιξη-Καλοκαίρι 2015. Το θέμα του fashion show δεν ήταν άλλο από την επιστροφή της Barbie, κάτι που χειροκροτήθηκε για πολλή ώρα από το κοινό που είχε γεμίσει την αίθουσα.



Οι όμορφες κυρίες περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας ροζ, κίτρινα, πράσινα, φούξια και άλλα παιχνιδιάρικα Barbie- χρώματα, που είναι στη Μόδα και φέτος. Το όλο look συμπλήρωναν τα ψηλοτάκουνα στα ίδια χρώματα και τα oversized γυαλιά ηλίου.

Κλείσιμο


O εκκεντρικός δημιουργός και fashion director του οίκου Jeremy Scott δήλωσε για το show: “Η Barbie έχει όλο το πακέτο. Αγαπάει τα ρούχα ημέρας πολύ. Επιπλέον αγαπάει και τα βραδινά φορέματα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον οίκο. Ολα τα μικρά κορίτσια και τα αγόρια έχουν μεγαλώσει αγαπώντας την Barbie.” 






























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης