Behati Prinsloo: Μια κούκλα με μπικίνι

Behati Prinsloo: Μια κούκλα με μπικίνι

Η 25χρονη Behati εθεάθη αυτές τις μέρες στην κοσμική παραλία Μαλιμπού της Καλιφόρνια να ποζάρει για διαφημιστικό της Victoria's Secret αλλάζοντας το ένα μετά το άλλο τα σέξι μπικίνι

Behati Prinsloo: Μια κούκλα με μπικίνι
Δυο λόγους έχουν οι γυναίκες να τη μισούν. Ο ένας είναι ο σύζυγός της και ο άλλος η φυσική της εμφάνιση. Ο λόγος για την καλλονή από τη Ναμίμπια Behati Prinsloo, σύζυγο του Adam Levine των Maroon, και ανερχόμενο μοντέλο. Η 25χρονη Behati εθεάθη αυτές τις μέρες στην κοσμική παραλία Μαλιμπού της Καλιφόρνια να ποζάρει για διαφημιστικό της Victoria's Secret αλλάζοντας το ένα μετά το άλλο τα σέξι μπικίνι.

Σήμερα η Behati, αν και μικρή ακόμα, έχει στο βιογραφικό της πολλές συνεργασίες με οίκους μόδας και πολλά editorials σε γυναικεία περιοδικά. Έχει επίσης εμφανιστεί στα fashion show της Victoria’s Secret από το 2007 μέχρι το 2011. Οι φωτογραφίες είναι από το περιοδικό μόδας «Super Nasty» και από άλλες παλαιότερες φωτογραφήσεις της.

H όμορφη ξανθιά παντρεύτηκε τον 35χρονο Levine τον Ιούλιο που μας πέρασε στο Μεξικό. Οι δυο τους ζουν στη Νέα Υόρκη, στο Soho, στην Green Street, σε ένα υπέροχο διαμέρισμα που κόστισε 4,5 εκατομ. ευρώ.  


Κλείσιμο












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης